Clicky

Lightmatters.nl

Bezoek website

Wat vind je van lightmatters.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over lightmatters.nl

Ervaringen en reviews

Ina Suiker

een staande lamp

zojuist heeft Lightmatters gereageerd met een voor mij voorlopig goede uitleg. Daarmee wijzig ik mij eerdere slechte review. Ik heb weer vertrouwen. Ina Suiker

Ina Suiker

een staande lamp

Bijna een maand geleden een lamp besteld en hoewel er een levertijd van 1-2 weken wordt gezegd, heb ik mijn bestelling bijna een maand later nog niet ontvangen. Op mijn mail heb ik geen antwoord gekregen. Als ik bel zijn ze volgens een bandje altijd telefonisch in gesprek. Kortom, koop hier niets!!! Ik ben bang dat ik opgelicht ben!

Is lightmatters.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij lightmatters.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. lightmatters.nl is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in de subcategorie bad en bed.

Waarom kiezen voor lightmatters.nl?

Je kunt gerust bij lightmatters.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met lightmatters.nl

Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met lightmatters.nl..

Jouw ervaringen en review over lightmatters.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij lightmatters.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over lightmatters.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt lightmatters.nl overzichzelf?

Nog weinig.... Wees de eerste om iets over lightmatters.nl iets te zeggen.
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Er zijn nog geen product reviews geschreven.