Bedrijfs logo van beddenbriljant.nl

Beddenbriljant.nl

1.5

2 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Beddenbriljant.nl

Is beddenbriljant.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij beddenbriljant.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. beddenbriljant.nl is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in de subcategorie bad en bed.

Waarom kiezen voor beddenbriljant.nl?

Je kunt gerust bij beddenbriljant.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met beddenbriljant.nl

Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met beddenbriljant.nl..

Jouw ervaringen en review over beddenbriljant.nl

Hoe heb je het bestellen bij beddenbriljant.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of beddenbriljant.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviwformulier.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Vitali -

Review

ZEER slecht Ik heb een bank besteld op 5/04/23. Zou na 6 weken geleverd worden, en we zijn nog steeds in afwachting van. Het is nu 2 maanden geleden en ik heb de bank nog steeds niet ontvangen. Alleen maar geld binnenhalen, zonder de afspraken van 3 tot 6 weken na te komen!!! Ik noem dit oplichting. Met andere woorden: bestel hier NIET!

FB -

Review

Levertijd 3/5 week na 12 week nog geen bed.. geannuleerd 10 febr en tot op heden geen terug betaling!