Bedrijfs logo van sanifun - online-sanitairkopen.nl

Sanifun - online-sanitairkopen.nl

1.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Sanifun - online-sanitairkopen.nl

Is sanifun - online-sanitairkopen.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij sanifun - online-sanitairkopen.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of sanifun - online-sanitairkopen.nl een goede en betrouwbare site is. sanifun - online-sanitairkopen.nl is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in doe het zelf.

Waarom kiezen voor sanifun - online-sanitairkopen.nl?

Je kunt gerust bij sanifun - online-sanitairkopen.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met sanifun - online-sanitairkopen.nl

sanifun - online-sanitairkopen.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over sanifun - online-sanitairkopen.nl

Hoe heb je het bestellen bij sanifun - online-sanitairkopen.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of sanifun - online-sanitairkopen.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt sanifun - online-sanitairkopen.nl overzichzelf?

SanifunSanifun is een online shop voor alle soorten sanitair artikelen. Klanten zijn bij Sanifun aan het juiste adres wanneer zij de badkamer willen inrichten of renoveren. Het assortiment loopt namelijk uiteen van stijlvolle design badkamermeubels tot aan douchecabines, ligbaden en toiletten. Maar zij bieden ook allerlei soorten luxe sanitair producten zoals een jacuzzi, een sauna of een stoomcabine.

Wat maakt Sanifun aantrekkelijk?

Dankzij de rechtstreekse import van hun productie, kunnen zij al hun producten aanbieden tegen een zeer lage prijs. Er komt dus geen tussenhandel kijken bij de levering van hun producten. Daarnaast kunnen zij op deze manier alle bestellingen gratis bezorgen binnen Nederland en Belgiƫ.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Sophie -

Review

Ik heb een stoomdouche Ugo gekocht voor mijn nieuwe badkamer netjes binnen 1 week geleverd helaas moest mijn monteur vaststellen dat ik de juiste stukken niet had gebeld naar Sanifun en ik bleek een verkeerde handleiding te hebben. Nieuwe handleiding gekregen ook de verkeerde was van een gewone douche en niet van een stoomdouche maar de stukken en hoeveelheden wijken heel sterk af van wat ik gekregen heb monteur weer geweest en niet elkaar te zetten vanwege verkeerde stukken en verkeerde handleiding. 5 weken verder nu kan nog steeds niet douchen en geen reactie meer op mijn mails dus nu hogerop gaan zoeken. Ze verdienen nog geen 1 ster. Gebruiken zoveel smoesjes om mij maar aan het lijntje te houden! Oplsossen ho maar! Mensonterend om een gezin met kinderen weken te laten zitten zonder douche.