Bedrijfs logo van massamarkt.nl

Massamarkt.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Massamarkt.nl

Is massamarkt.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij massamarkt.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of massamarkt.nl een goede en betrouwbare site is. massamarkt.nl is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in doe het zelf.

Waarom kiezen voor massamarkt.nl?

Je kiest voor massamarkt.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met massamarkt.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van massamarkt.nl.

Jouw ervaringen en review over massamarkt.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij massamarkt.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over massamarkt.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt massamarkt.nl overzichzelf?

Opgericht in 2016 door vakgerichte mensen met een grote passie voor klantvriendelijkheid en service. zij weten wat jij belangrijk vindt: je favoriete merken vinden, maar dan voor een zacht prijsje. bij massamarkt kan het gewoon! met een groot team staan zij elke dag weer voor je klaar om je blij te maken met…. net wat jíj zoekt!

vragen? hulp nodig? - de medewerkers kennen de artikelen van voor naar achter en andersom. dus wil jij weten hoe die ene ovenschaal er aan de achterkant uitziet? of die mooie wokpan van de onderkant? zij duiken voor je in de schappen om je vragen te beantwoorden! aarzel dus niet en zet massamarkt aan het werk! zij horen ’t graag! Opgericht in 2016 door vakgerichte mensen met een grote passie voor klantvriendelijkheid en service. Zij weten wat jij belangrijk vindt: je favoriete merken vinden, maar dan voor een zacht prijsje. Bij Massamarkt kan het gewoon! Met een groot team staan zij elke dag weer voor je klaar om je blij te maken met…. net wat jíj zoekt!

Vragen? Hulp nodig? - De medewerkers kennen de artikelen van voor naar achter en andersom. Dus wil jij weten hoe die ene ovenschaal er aan de achterkant uitziet? Of die mooie wokpan van de onderkant? Zij duiken voor je in de schappen om je vragen te beantwoorden! Aarzel dus niet en zet Massamarkt aan het werk! Zij horen ’t graag!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews