Bedrijfs logo van directwonen.nl

Directwonen.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Directwonen.nl
Een woning vinden is tegenwoordig niet meer zo makkelijk. Je hebt te maken met hoge prijzen en veel concurrentie. Des te beter het is om te weten dat er partijen zijn zoals Direct Wonen. Direct Wonen is een online huurmarkt waar huurders hun woning rechtstreeks aan de woningzoekers kunnen aanbieden. Aanbieders van woningen kunnen hun woning gratis plaatsen op de site van Direct Wonen. Huurders hebben hierdoor toegang tot duizenden woning die aangeboden worden door particuliere verhuurders, makelaars, beleggers en wooncorporaties.
Woningzoekende kunnen aanbieders van woningen berichten sturen en zo met elkaar in contact komen. Ook is het mogelijk dat verhuurders op zoek gaan naar geschikte huurders. Kortom, deze site is er voor verhuurders en huurders.
De vraag is; hoe goed is Direct Wonen? Wat vinden andere Nederlandse woning zoekers van deze site? Lees op deze pagina alles over de kosten, aanbod, contact mogelijkheden, reviews en ervaringen met Direct Wonen.

DirectWonen.nl review

De belangrijkste voordelen van Direct Wonen zijn onder andere dat je je gratis kunt registeren en het hele aanbod kunt doorzoeken. Je profiel kun je completer maken en je woonwensen doorgeven - hiermee vergroot je de kans om door verhuurders gevonden te worden. Je krijgt extra hulp vanuit Direct Wonen om je profiel te verrijken. Als eerste ben je op de hoogte van het nieuwste aanbod. Woning gevonden? Je kunt al je persoonlijke documenten eenvoudig en veilig uploaden in je account om het huurcontract nog sneller te tekenen!

Bemiddelingskosten

Bemiddelingskoten worden in sommige gevallen wel gerekend, dit is volkomen afhankelijk van de type verhuurder en ook is het duidelijk aangegeven bij de woning en is aangegeven hoeveel de bemiddelingskosten bedragen. Huur je direct bij een bemiddelaar of een makelaar? Dan moet je wel bemiddelingskosten betalen.

Smart account

Wil je sneller op winingen kunnen reageren? Upgrade je account en kies voor een Smart account. De kosten bedragen 9.95 euro per twee weken of 14.95 euro per maand. Met een Smart account kun je onbeperkt aantal berichten sturen, krijg je als eerste de nieuwe woningen te zien en wordt jouw reactie naar de verhuurder extra uitgelicht zodat de kans dat de verhuurder je reactie ziet verhoogd wordt. Ook wordt je geholpen met het inrichten van je profiel om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Direct Wonen De Online Huurmarktplaats

Direct Wonen is actief in heel Nederland. De populairste steden zijn: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Contact met Direct Wonen

Heb je een vraag voor Direct Wonen? Neem dan contact met ze op. Dat kan via deze link: https://directwonen.force.com/s/contactsupport?language=en_US

Bedrijfsgegevens

Direct Wonen Online BV, Postbus 800, 2501CV Den Haag, KVK: 27292401, BTW: NL817019194B02

DirectWonen.nl review, wat is jouw ervaring?

Heb je een woning gehuurd via Direct Wonen? Is dat allemaal goed gegaan of heb je juist geen woning kunnen vinden? Is de site gebruiksvriendelijk? Heb je het Smart account geprobeerd? Laat jouw review over Direct Wonen achter en help andere woning zoekenden te ontdekken of Direct Wonen betrouwbaar is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews