Bedrijfs logo van bbq en gourmet

Bbq en gourmet

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Bbq en gourmet
Je hebt een speciale gelegenheid waar je iets unieks voor wil of wil je dit gewoon totaal overlaten aan een specialist? Dan kan je er altijd voor kiezen om dit te laten doen door de BBQ en Gourmet cateraar. En zoals de naam het al zegt, dit is echt de expert op het gebied van een barbecue en gourmet gelegenheid. Daarnaast kan je ook rekenen op een steengrill service als dat is wat je zoekt. Maar hoe betrouwbaar is deze catering voor gelegenheden? Komt de cateraar de afspraken na en is het vlees en al van goede kwaliteit? Smaakt het? Op deze pagina vind je alle reviews en ervaringen. Heb je zelf al een ervaring en wil je deze delen door een recensie achter te laten? Ook dat kan via deze pagina!

BBQ en Gourmet cateraar - Het aanbod

Voor elke gelegenheid kan je een BBQ en Gourmet aanvragen of zelfs een BBQ pakket bestellen. Denk aan: Verjaardag, Bedrijfsfeest, Bruiloft, Buurtfeest, Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest, Personeelsfeest, Housewarming, Festival, Bedrijfsopening, Receptie, Straatfeest, Burendag, EK of WK, Partyservice, Evenement, Trouwfeest, Familiedag, Zomersluiting. Maar niet alleen thuis kan je een BBQ en gourmet aanvragen, maar je kan echt op elke locatie de cateraar inschakelen. Denk daarbij aan de volgende locaties: Aan huis, Op locatie, In het park, Op het werk, Op de camping, Op de sportvereniging, Op school, Op de club, Op de vereniging, Bij vakantiehuis, In de bungalow, Op kantoor, Op de kampeerboerderij, Op feestlocatie, Op vakantiepark. Kortom, BBQenGourmet.nl kan je overal bij helpen!

BBQenGourmet.nl review

Of je nu op zoek bent naar een cateraar voor een BBQ, Gourmet of Steengrill: bij BBQ en Gourmet ben je aan het juiste adres als specialist hierin voor speciale gelegenheden. Niet alleen kan je dit aan huis krijgen, maar zoals je hebt kunnen lezen kan je werkelijk waar op elke locatie deze cateraar inschakelen en is daardoor ook enorm flexibel. We hebben tot heden nog geen klachten of negatieve reviews ontvangen van BBQ en Gourmet, maar mocht dat veranderen dan zullen we dat op deze pagina kenbaar maken. BBQenGourmet is dan ook betrouwbaar gebleken tot nu toe.

Betalen bij BBQenGourmet

BBQenGourmet bied geen online betaalmogelijkheden. De enige betaalmogelijkheden zijn: Contant bij aflevering, Op rekening (alleen voor bedrijven) of via een factuur. Dit zal dan met een overschrijving betaald moeten worden.

Contact opnemen met BBQenGourmet.nl

Wil je meer informatie krijgen over hoe BBQ en Gourmet je kan helpen of wil je gewoon een medewerker spreken? De klantenservice van BBQenGourmet is altijd voor je bereikbaar en is altijd bereid om je te helpen met je vragen. Hoe kan je dan contact opnemen met BBQenGourmet.nl? Hieronder zie je alle mogelijkheden.

Telefoonnummer: 085-7430362
Email: [email protected]

BBQenGourmet review, wat is jouw ervaring?

Heb je bij BBQenGourmet een BBQ, Gourmet of Steengril pakket besteld of heb je de catering wel eens ingehuurd voor een speciale gelegenheid? Wat is jouw ervaring met het bestellen van de pakketten of van de catering zelf? Hoe heb je de hulp ervaren die je kon krijgen? Kon je makkelijk contact opnemen met een vraag of een probleem? Laat jouw review, ervaring of klacht over BBQenGourmet.nl achter! Daarmee help je andere klanten, samen ontdekken wij of BBQenGourmet.nl een goede catering is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews