Bedrijfs logo van zwemshop.com

Zwemshop.com

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Zwemshop.com
Begint het zonnetje lekker te schijnen en ben je op zoek naar een leuk zwembadje? Je koopt bij Zwemshop.com de leukste zwemspullen, accessoires, zwemmaterialen, zwemsportproducten en meer. Met een breed en uitgebreid assortiment hebben ze voor iedereen wel iets passends. Je kunt hun producten gebruiken tijdens het zwemmen, op en rondom het water of tijdens het uitvoeren van een andere watersport.
Maar hoe goed beoordelen andere Nederlandse klanten Zwemshop.com en hun service? Lees op deze pagina daar alles over. Ontdek voor dat je besteld bij Zwemshop.com of het een goede en betrouwbare webshop voor online zwemspullen is. Je zult begrijpen dat het ontzettend belangrijk is om met veilige en kwalitatief goede producten het water in te gaan, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ook in het water.

Zwemshop.com review

De belangrijkste redenen om iets te bestellen bij Zwemshop.com zijn: Groot aanbod uit verschillende product groepen. Veel producten zijn direct leverbaar uit eigen voorraad. Bestel je voor 15.00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden!
Het aanbod van Zwemshop.com bestaat uit onder andere de volgende categorie├źn: Aquafitness, Badmode, Leren zwemmen, Zwemuitrusting, Games&play, Sports, Lifeguard, Zwembaden en Professional.
De meest verkochte producten zijn op dit moment: BECO aquajogging wetbelt Runner, Finis foam kickboard senior, geel; Delphin zwemschijven junior, per 6 stuks; Freds swimtrainer classic, rood, voor baby's 6-18 kg; BECO baby zwemzitje voor baby's tot 11 Kg / 1 jaar en Intex PureSpa bubble massage, ├ś 216 cm, 6 persoons.
De website van Zwemshop.com is functioneel prima en duidelijk. Je kunt als bezoeker middels de duidelijk ingerichte navigatie snel vinden wat je zoekt. Informatie over de producten is ook duidelijk en je kunt op de productpagina's meer dan voldoende informatie vinden.

Betalen bij Zwemshop.com

Je kunt je bestelling bij Zwemshop.com veilig afrekenen middels een van deze volgende betaalmethodes: iDeal, Bancontact of bankoverschrijving.

Contact met Zwemshop.com

Heb je een vraag over je bestelling of wil je meer informatie inwinnen voor dat je een bestelling plaatst? Het kopen van een jacuzzi is natuurlijk niet iets wat je meteen kan beslissen en waar je uitgebreid over geadviseerd wil worden.
Neem voor vragen contact op met de klantenservice van Zwemshop.com, dat kan middels de volgende gegevens: Telefoonnummer: +31 (0)36-7117030 Email adres: [email protected]

Bedrijfsgegevens

Zwemshop.com, Televisieweg 81-1, 1322 AK Almere, Nederland

Zwemshop.com review, wat is jouw ervaring?

Heb jij al eens iest besteld bij Zwemshop.com? Of dat een badmuts, badjas, zwemoordopjes, neusklemmentjes of een sauna uitrusting zijn geweest - wij zijn heel nieuwsgierig hoe je de service en de kwaliteit van de producten van Zwemshop.com hebt ervaren. Door het delen van jouw review help je toekomstige klanten om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Zwemshop.com een betrouwbare aanbieder voor zwemspullen is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews