Bedrijfs logo van barrelkings.com

Barrelkings.com

5.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Barrelkings.com
Barrelkings is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het personaliseren van vaten en oliedrums. Deze vaten worden onder andere ingezet voor commercieel gebruik. Maar ook de normale consument kan bij hen terecht. Je hebt bijvoorbeeld een barbecue van een oliebarrel. Lees op deze website alles over Barrelkings, zoals prijzen, aanbod, contact en betaalmogelijkheden, ervaringen en reviews. Ontdek of Barrelkings een betrouwbare webshop is.

Waarom kiezen voor Barrelkings?

  • Je wilt op een creatieve manier gebruik maken van vaten
  • Je wil een unieke ervaring bieden in je winkel (met bijv vaten display prullenbak voorzien van je eigen logo)
  • Je kunt de vaten laten bestickeren met je eigen logo
  • Je wil iemand een uniek en duurzaam cadeau geven

Wat is Barrelkings?

Barrelkings is een webshop die stoere producten verkoopt die gemaakt zijn van vaten. Vaten zijn multifunctioneel en je kunt vaten gebruiken als prullenbak, zitje, plantenbak, barbecue, sta tafel en nog veel meer. De webshop is bereikbaar op https://shop.barrelkings.com/en/ De prijzen voor de producten vinden wij in verhouding met de kwaliteit, maar mocht je het te duur vinden zijn er andere mogelijkheden. Regelmatig zijn er interessante deals en worden producten met hoge kortingen aangeboden. 

Aanbod Barrelkings.com

Het aanbod van Barrelkings bestaat uit stoere vaten. Dit kunnen prullenbakken, statafels, icebuckets en barbecues zijn. Deze producten zijn bekend onder het merk BiBin. Behalve stoer zijn de vaten ook duurzaam en functioneel. De barbecues worden aangeboden onder het merk barrelQ. De vaten zijn verkrijgbaar in drie standaard groottes, namelijk 60 liter, 120 liter en 200 liter. Wil je de vaten personaliseren? Dat is ook mogelijk. Je kunt het laten bedrukken met een eigen creatief ontwerp of je bedrijfslogo.
Deze producten zijn ideaal te gebruiken in de tuin, winkel of kantoor. Ze kunnen binnen en buiten gebruikt worden.De populairste producten op dit moment zijn:
  • BarrelQ Small oildrum Grill- Firepit- sidetable in one
  • BarrelQ Big Barbecue, firepit and table in one + cover
  • Printed oil barrel 60-120-200 liters
  • Drumgrill Small 60 Liter Barbecue, firepit and table in one

Betalen bij Barrelkings.com

Je kunt je bestelling veilig afrekenen met een van de volgende betaalmethodes: iDeal, PayPal, Bankoverschrijving, Visa, Mastercard, Visa, American Express.

Contact opnemen met Barrelkings.com

Heb je een vraag of opmerking over je bestelling en wil je contact opnemen met ze? Gebruik daarvoor de onderstaande gegevens: Telefonisch is men bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0) 75 -207 3027. Vind je mailen prettiger? Stuur in dat geval een mail naar: [email protected].

Reviews en ervaringen met Barrelkings.com

Heb jij al eens een cool vat besteld bij Barrelkings? Ben je er tevreden mee? Hoe lang heb je op je barrel moeten wachten? Hoe vind je de prijs/ kwaliteitverhouding voor het ontvangen product?
Laat jouw review, ervaring of klacht over Barrelkings achter. Zo help je toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Barrelkings een betrouwbare en goede leverancier van vaten is.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews