Bedrijfs logo van toptuincentrum.nl

Toptuincentrum.nl

4.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Toptuincentrum.nl

Is toptuincentrum.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij toptuincentrum.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. toptuincentrum.nl is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in de subcategorie homedeco en tuin.

Waarom kiezen voor toptuincentrum.nl?

Je kunt gerust bij toptuincentrum.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met toptuincentrum.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van toptuincentrum.nl.

Jouw ervaringen en review over toptuincentrum.nl

Hoe heb je het bestellen bij toptuincentrum.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of toptuincentrum.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt toptuincentrum.nl overzichzelf?

Toptuincentrum biedt het gemakken van een tuincentrum online aan. Bezoekers genieten van een breed aanbod tuincentrum artikelen. Denk bijvoorbeeld aan planten, sfeerartikelen, tuinmeubelen, barbecues en kerstartikelen. Toptuincentrum is al jaren actief in de tuinbranche en probeert het klassieke tuincentrumgevoel ook online neer te zetten. De tuinspecialisten zijn altijd beschikbaar voor advies op maat.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

vera de smet -

Review

Teleurgesteld Bestelling gedaan van 1 set van 3 manden x 2 is 6 manden en een bestelling van 1 set hangbaskets x2 zijn ook 6 baskets ik krijg 2 manden en 2 baskets zou ik toch 12 stuks moeten krijgen he stuur ik een email , krijg er geen antwoord op ! Aanbevelen?