Bedrijfs logo van moowy.nl

Moowy.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Moowy.nl
Ben jij iemand die kan genieten van een mooi, groen, onderhouden gazon? Zit je in de zomer graag zolang mogelijk in de tuin? Dan mag je in het voorjaar al aan de slag om het zomer klaar te maken. Handige hulpmiddelen voor tuin onderhoud kun je online kopen. Een voorbeeld van zo een shop is Moowy. Moowy is gespecialiseerd in producten voor gazon onderhoud, gaan meststoffen, graszaad, alles voor verticuteren, mosbestrijding, schaduwgras, graszaad voor een siertuin en andere producten.

Wie zitten er achter Moowy?

Moowy is opgericht door twee broers, Louis & Robert. Waar Robert een passie voor ondernemen heeft, is de passie van Louis de tuin. Combineer iemand die alles weet over gras, gazon en tuin met iemand die een liefde heeft voor internet en ondernemen en je hebt Moowy.

Een mooi groen gazon

Veel mensen hebben aardig wat moeite om een mooi groen gazon te creëren en onderhouden, zonder dat het veel tijd kost. Hoe weet je welke producten je moet gebruiken op het gras? Bij Moowy koop je online tuin onderhoud producten inclusief duidelijke video instructies waarmee ook jij in een korte tijd het beste uit je gras kunt halen. Een mooie tuin binnen handbereik!
Hoe goed is Moowy en wat vinden anderen gebruikers ervan? Lees op deze pagina reviews, ervaringen en eventueel klachten over Moowy en ontdek wat Nederlandse klanten van Moowy vinden. Samen ontdekken wij of Moowy een goed product voor je tuin onderhoud is!

MOOWY review

De belangrijkste redenen om bij Moowy te bestellen zijn de 100% tevredenheidsgarantie. Men is zo zeker van de kwaliteit van hun product dat je je geld terug ontvangt als je niet tevreden bent.
Je bestelling wordt vanaf 35 euro gratis verzonden binnen Nederland en België. Heb je de producten met spoed nodig? Voor 23.45 uur besteld is al de volgende dag in huis!

Hoge Kwaliteit Gazon Meststoffen & Graszaad | MOOWY®

Een greep uit de producten die je kunt krijgen bij Moowy zijn: Meststoffen, Graszaad, Verticuteren, Kits, Toebehoren, Kaarsen.
Populaire producten zijn op dit moment: Lente Meststof Voor Gazon, Langwerkende Gazon Meststof, Gazon Kalk, Ijzer meststof, Allround Meststof, Jong Gazon Meststof, Speel & Sport Graszaad, Schaduw Graszaad en Quick Repair Graszaad.

Betalen bij MOOWY

Je kunt je bestelling bij Moowy veilig afrekenen middels een van deze betaalmethoden: iDeal, Bankcontact (Mister Cash), SOFORT Banking, Belfius, KBC/CBC Payment Button, PayPal, Mastercard, Visa, American Express en ING HomePay.

Contact met MOOWY.be

Heb je een vraag over een van de producten van Moowy? Of heb je reeds besteld en wil je informatie over je bestelling? Neem voor vragen contact op met de klantenservice van Moowy. De klantenservice is per email te bereiken op adres: [email protected] De openingstijden van Moowy klantenservice zijn: op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur.

Bedrijfsgegevens Moowy.be

Adres Moowy: Weesperstraat 61, 1018VN Amsterdam, Nederland Kvk-nummer: 81209738 BTW nummer: NL861989909B01

MOOWY.be review, wat is jouw ervaring?

Heb jij bij MOOWY iets besteld? Hoe tevreden ben jij met je bestelling en is je gazon ook echt beter dan voorheen? Hoe snel is je bestelling geleverd? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaring of review met Moowy. Door het delen van jouw review help je andere klanten om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of MOOWY een goede webshop voor tuin producten is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews