Bedrijfs logo van 123wonen.nl

123wonen.nl

3.67

3 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over 123wonen.nl
Heb je een woning, kamer of onroerend goed wat je wil verhuren? Je kunt het zelf doen, wat een hoop rompslomp met zich mee brengt of je kunt een verhuurmakelaar aannemen. Om te voorkomen dat je onredelijk hoge kosten moet betalen of dat je een teleurgesteld gaat worden is het verstandig om vooraf reviews te lezen over de verhuurmakelaar die je wil aannemen. Op deze pagina vind je alle ervaringen en reviews met 123wonen.nl. Ontdek na het lezen van deze pagina of 123wonen betrouwbaar is.

123Wonen ervaringen

Op de site van 123wonen kun je als woningzoekende opzoek naar een woning, maar je kunt ook je eigen object te huur aanbieden. Als woning zoeker kun je je inschrijven op de woningmail. Je kunt aangeven in welke prijs categorie de woning moet vallen, welke woonplaats en in welke maximale afstand van die woonplaats. Je kunt ook direct een woning zoeken. Nadat je je ingeschreven hebt op de site krijg je toegang tot het aanbod en kun je zelf zoeken of er iets tussen staat wat bij jou past.
Wil je juist een woning verhuren? Schrijf je dan ook in bij 123wonen. Zij zullen zorgen dat de juiste woning wordt gevonden en dat een woonmakelaar bemiddelt tussen jou en de toekomstige huurder. Het neemt een hoop administratie en rompslomp uit je handen. Je aangeboden woning wordt niet alleen aangeboden op de site van 123wonen.nl, maar ook op grote verhuurwebsites zoals Pararius.nl, Huurda.nl en Funda.nl.
De voordelen van 123wonen zijn de grote ervaring in het beheer en bemiddeling van woningen. Commerciele verhuur en degelijk beheer daarvan. Ze hebben een eigen technische dienst. Proactief debiteurenbeheer. Ook zijn ze 24/7 bereikbaar voor huurders en verhuurders.

123Wonen verhuurmakelaar

De diensten van 123wonen zijn onder andere: services algemeen, expat relocation services, expat rentals, nieuwbouw en transformatieprojecten, meubilering & stoffering, verhuur in eigen regio, franchise makelaar, huis verhuur aan expats, verkoop of verhuur bemiddeling.

123Wonen locaties

De locaties waar 123wonen actief is zijn: Alkmaar, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drenthe, Eindhoven, Flevoland, Friesland, Groningen, Haarlem, Het Gooi, Leiden, Limburg, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Twente, Utrecht, West-Brabant, Zeeland en Zwolle. Dus in bijna elke provincie kun je terecht!

Contact opnemen met 123Wonen

Heb je een vraag over een woning, wil je schade of storingen melden of wil je algemeen contact opnemen met 123wonen? Zoek eerst op bij welke vestiging je zit, elke vestiging heeft zijn eigen contact gegevens. Op de site van 123wonen.nl vind je alle relevante contact informatie. Ben je niet zeker bij welke vestiging je hoort? Via de site kun je contact opnemen middels het invullen van het contact formulier.

123Wonen ervaringen en reviews

Heb jij je woning gehuurd of verhuurd bij 123wonen? Hoe is dat bevallen? Waren de kosten redelijk of heb je teveel betaald? Laat jouw review, ervaring of klacht met 123wonen achter via het review formulier. Dankzij jouw ervaring help je toekomstige huurders of verhuurders om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of 123wonen betrouwbaar is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Viktor -

Review

Verstand van zaken ! Weten balans tussen huurder en verhuurder goed te bewaren waardoor prettige verhuur periode is gegarandeerd

Viktor -

Review

Zeer slechte ervaringen. Ik heb 6x via een verhuurmaatschappij een appartement bewoond, maar 123Wonen spant de kroon qua omgang met de huurder.

jasper -

Review

Prettige makelaar verstand van zaken