Bedrijfs logo van fonteyn.nl

Fonteyn.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Fonteyn.nl

Is fonteyn.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij fonteyn.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. fonteyn.nl is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in de subcategorie bad en bed.

Waarom kiezen voor fonteyn.nl?

Je kunt gerust bij fonteyn.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met fonteyn.nl

fonteyn.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over fonteyn.nl

Heb jij weleens iets besteld bij fonteyn.nl? Laat ons dan weten hoe je dit ervaren hebt! Door het delen van jouw review help je andere bezoekers om een goede keuze te maken. Het delen van een review is makkelijk en binnen 1 minuut gedaan.

Wat zegt fonteyn.nl overzichzelf?

Iedereen meer laten genieten van het buitenleven, dat is waar fonteyn dagelijks naar streeft. dat bereiken zij onder andere door u het grootste assortiment outdoor artikelen van europa aan te bieden. dit assortiment spitst zich toe op zeven specialiteiten: tuinmeubelen, veranda’s, spa’s, buitenkeukens, zwembaden, sauna’s en tuinhuizen. dit complete assortiment staat breed opgesteld in de sfeervolle showroom van maar liefst 35.000 m2. de artikelen worden ook gepresenteerd in sfeervolle tuinsettingen, zodat de consument zoveel mogelijk inspiratie kan opdoen voor de eigen tuin. Iedereen meer laten genieten van het buitenleven, dat is waar Fonteyn dagelijks naar streeft. Dat bereiken zij onder andere door u het grootste assortiment outdoor artikelen van Europa aan te bieden. Dit assortiment spitst zich toe op zeven specialiteiten: tuinmeubelen, veranda’s, spa’s, buitenkeukens, zwembaden, sauna’s en tuinhuizen. Dit complete assortiment staat breed opgesteld in de sfeervolle showroom van maar liefst 35.000 m2. De artikelen worden ook gepresenteerd in sfeervolle tuinsettingen, zodat de consument zoveel mogelijk inspiratie kan opdoen voor de eigen tuin.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews