Bedrijfs logo van dehangmat.nl

Dehangmat.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Dehangmat.nl
Een hangmat in de tuin is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Logisch want met een hangmat in je tuin kun je nog meer genieten van het mooie weer. Je kunt heerlijk relaxen in een hangmat. Of het nu is om een middagdutje te doen of te genieten van een goede serie of boek. Je creƫert je eigen vakantie gevoel in je tuin! Ook is een hangmat makkelijk op te bergen en te verplaatsen, het neemt niet veel ruimte in beslag dus ook ideaal voor mensen met een kleine tuin. Ontdek na het lezen van dit artikel of webwinkel deHangmat.nl, gespecialiseerd in hangmatten een goede en betrouwbare webshop voor hangmatten is!

Review deHangmat

Een hangmat kopen is een prijzige investering en dan wil je het ook graag direct goed doen en bij de juiste webwinkel kopen. Missende onderdelen, vertraging van je bestelling enzovoort zorgen er alleen maar voor dat je nog langer moet wachten voordat je kan relaxen in je hangmat. Daarom is het verstandig om voor het bestellen goed te zoeken naar reviews en ervaringen over deHangmat.nl. De voordelen van DeHangmat.nl zijn: je hangmat wordt gratis verzonden vanaf 25 euro. Mocht het toch niet helemaal naar wens zijn kun je het gratis retour sturen binnen 365 dagen.

Aanbod hangmatten

Het aanbod hangmatten bestaat uit onder andere de volgende categorie: Hangmatten 1 persoons, Hangmatten 2 persoons, Hangmatten Familie, Hangmatten Baby, Hangmatten met spreidstok, Weerbestendige hangmatten en Reishangmatten. Verder kun je bij hen ook terecht voor Hangmatsets, Hangstoelen, Loungers, Standaarden en Toebehoren.

Hangmatten met houten standaard

Een compleet relaxte hangmat is de hangmat met houten standaard. Enkele die te koop zijn bij dehangmat.nl zijn: Hangmatset 1 Persoons Wood & Relax Blue, Hangmatset 1 Persoons Wood & Relax Green en de Hangmat 2 Persoons Comfort Black. Heb jij een hangmat met houten standaard? Hoe vind je dat en wat zijn je ervaringen ermee?

Populaire hangmatten

Op het moment van schrijven zijn dit de meest populaire hangmatten (meest verkocht). Alle drie de hangmatten zijn van het merk Tropilex.
  • Hangmat 2 Persoons Comfort Black
  • Hangmat 2 Persoons Premium Melon
  • Hangmat 2 Persoons Chill Calm

Betalen bij de hangmat.nl

Je kunt je hangmat veilig bestellen en betalen middels iDeal, PayPal, Klarna, Visa, Mastercard, Overboeking of American Express.

Contact opnemen met de Hangmat

Heb je een vraag? Je kunt telefonisch contact opnemen met de hangmat hotline, Nieke Kop. De klantenservice is bereikbaar (ma. t/m vr. 09:00 - 17:00) op telefoonnummer 0161 788 100. Stuur je liever een email? Dat kan dan naar [email protected]. De webshop is gevestigd op het volgende adres: Moerheimstraat 81, 7701 CC, Dedemsvaart.

Review deHangmat.nl en ervaringen van andere

Heb jij al eens een hangmat, hangstoel, standaard, hangmatset of een babyhangmat besteld bij dekhangmat.nl? Hoe heb je dat ervaren en is het allemaal goed verlopen met je bestelling? Wij horen graag jouw positieve of negatieve ervaring. Door deze te delen help je toekomstige klanten een goede hangmat winkel uit te zoeken, samen ontdekken wij of deHangmat.nl een betrouwbare webshop voor hangmatten is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews