Bedrijfs logo van actiecanvas.nl

Actiecanvas.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Actiecanvas.nl
Of je nou iemand wil verassen of dat je jezelf een plezier wil doen. Een leuke fotoschilderij aan de muur doet die ene herinnering herbeleven. Denk aan een foto op canvas van je bruiloft, een mooie reis met een goede vriendin/ vriendin of een schattige babyfoto. Maar waar bestel je een goede canvas foto? Iedereen claimt dat hij een scherpe canvas levert maar is dat echt zo? Lees op deze pagina alles over Actiecanvas.nl, zoals aanbod, betaalwijze, contact mogelijkheden, klantenservice, reviews, ervaringen en klachten.

Actiecanvas.nl review

De website ziet er op het eerste oog wat leeg en kleurloos uit. Je zou verwachten dat een bedrijf wat canvas schilderijen verkoopt een website heeft die er net zo creatief en scherp uitziet als de canvas producten. Desalniettemin is het wel een goede website en kun je redelijk vlot je gewenste canvas schilderij samenstellen en bestellen.
Zodra je het gewenste canvas doek hebt gekozen kom je op de product pagina waar je het formaat van je canvas doek kunt selecteren. De afmetingen zijn beschikbaar van 210cm tot 300cm. Ook zie je tegelijk de prijs voor de gekozen afmetingen. Na het uploaden van de foto kun je nog steeds het formaat aanpassen. De canvas editor is eenvoudig en simpel in gebruik. Binnen een mum van tijd heb je een canvas doek besteld!
Het schilderij wordt vlot opgestuurd waardoor de levertijd niet te lang is. Normaliter wordt het binnen 48 uur verstuurd, spoedverzending is mogelijk, dan wordt het binnen 24 uur verstuurd. De verzendkosten bedragen 6,95 euro per 5 stuks. Je kunt je schilderij ook afhalen bij een van de punten. Bekijk op de site alle verkoop en afhaalpunten waar je terecht kunt.

Actiecanvas.nl (scherpe) foto op canvas aanbiedingen

Actiecanvas.nl heeft het volgende aanbod canvas doeken: Canvas 2cm, Canvas 4cm, Canvas 2cm gevernist, Canvas 4cm gevernist, Los canvasdoek en Los canvasdoek gevernist. Je kunt ook bij hen terecht voor foto op aluminium, foto op canvas, foto op dibond, foto op forex, foto op hout, foto op plexibond, foto op plexiglas, foto op sticker, foto vergroting printen, foto verlijmd achter acryl, fotoPuzzel met doos en Tuinposter.

Betalen bij Actiecanvas.nl

Je kunt je canvas doek afrekenen met iDeal, Mister Cash, Mastercard, Paypal of bankoverschrijving.

Contact opnemen met Actiecanvas.nl

Heb je een vraag over een canvas doek of over je bestelling? Neem dan contact op met Actiecanvas.nl. Ze zijn te bereiken middels onderstaande gegevens: Telefoonnummer: 020-820-8785 Email adres: [email protected] Bedrijfsgegevens zijn: Keizersgracht 391 A,1016 EJ, Amsterdam.

Actiecanvas.nl reviews en ervaringen

Heb jij een canvas schilderij besteld via Actiecanvas.nl? Hoe vind je het resultaat en ben je er blij mee? Laat jouw review, ervaring of klacht achter via het review formulier. Samen ontdekken wij of Actiecanvas.nl een betrouwbare canvas leverancier is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews