Bedrijfs logo van lidl-shop

Lidl-shop

1.57

54 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Lidl-shop

De Lidl webshop is een online platform waar je verschillende producten kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. In deze review zullen we ingaan op de ervaringen en beoordelingen van klanten, de klachten die zijn gemeld en de kwaliteit van de producten die je kunt kopen bij Lidl.

Lidl is een bekende supermarktketen met vestigingen over de hele wereld. Met de opkomst van online winkelen heeft Lidl ook een webshop gelanceerd, zodat klanten gemakkelijk vanuit huis hun boodschappen kunnen doen. De webshop biedt een breed scala aan producten, waaronder verse producten, droge kruidenierswaren, huishoudelijke artikelen en zelfs meubels.

Eén van de belangrijkste voordelen van de Lidl webshop is het gemak. Je kunt op elk moment van de dag winkelen zonder je huis te verlaten. Daarnaast biedt de webshop regelmatig exclusieve online deals en kortingen, waardoor je geld kunt besparen op je aankopen. De website van Lidl is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je gemakkelijk kunt navigeren en de producten kunt vinden die je nodig hebt.

Klanten zijn over het algemeen tevreden met de Lidl webshop. Veel klanten prijzen de goede kwaliteit van de producten en de snelle en betrouwbare levering. Daarnaast is de klantenservice van Lidl goed bereikbaar en behulpzaam bij eventuele vragen of klachten. Het is ook mogelijk om producten terug te brengen naar een van de fysieke winkels van Lidl, wat als een groot pluspunt wordt ervaren.

Natuurlijk zijn er ook enkele klachten gemeld over de Lidl webshop. Een veelvoorkomende klacht is dat bepaalde producten niet beschikbaar zijn of uitverkocht zijn op de website. Daarnaast hebben sommige klanten problemen ondervonden met de betaling of de afhandeling van hun bestelling. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit individuele ervaringen zijn en dat de meerderheid van de klanten positieve ervaringen heeft met de Lidl webshop.

Een specifiek product waar veel naar wordt gezocht op de Lidl webshop is het Lidl matras. Veel mensen zoeken naar reviews en ervaringen met dit matras. Het Lidl matras staat bekend om zijn goede kwaliteit en betaalbare prijs. Veel klanten zijn tevreden met hun aankoop en merken dat het matras comfortabel en ondersteunend is.

Kortom, de Lidl webshop is een populair online platform waar je gemakkelijk en snel boodschappen kunt doen. Klanten zijn over het algemeen tevreden met de kwaliteit van de producten en de service die wordt geboden. Het Lidl matras is een populaire keuze onder klanten en staat bekend om zijn goede kwaliteit. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare webshop, is de Lidl webshop zeker een aanrader.

Hopelijk heb je nu een goed beeld gekregen van de Lidl webshop en de reviews en ervaringen van klanten. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Lidl. Veel plezier met online winkelen bij Lidl!

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Tineke -

Review

Artikel retour gestuurd, wacht al meer dan anderhalve maand op mijn geld terug.WAAR BLIJFT HET!!!!!!!!! Artikel verkeerd door Lidl gestuurd..

Anna nas -

Review

De medewerkers waren onbeleefd en stout ze maakten mij belachelijk en ze deden mijn eten stelen dus fuck you lidl

Jan Sint Nicolaas -

Meest populaire review

Review

Beste klant, wees gewaarschuwd voordat je iets uit de Lidl-shop gaat kopen: de service na aankoop is WAARDELOOS!

Klantenservicebeller -

Review

Producten en levering zijn prima van lidl Maar klantenservice doet niks en zegt irritant heel de tijd het zelfde Wat al sinds 4 feb op mijn geld terug( toen is het pakket bij hen terug ontvangen) Al 3 keer gebeld Niks opgeschoten zeer frustrerend We sturen wel een mailtje naar de afdeling en dan weer een week niks en weer bellen Wacht nu al 3 weken! Personeel is niet onder de indruk en doet verder niks anders dan gegevens controleren of ik het wel ben Klantenservice is er om klanten te helpen daar merk je hier niks van 1e keer na een week wachten ja nee het moet nog ingescand worden 2e keer na 2 weken het is druk… ( een pakketje dat 2 weken geleden teruggekomen is nog steeds niet ingescand???) 3e keer na 3 weken ik zie het ja ik heb een mailtje gestuurd naar de finaciele afdeling Ik zei ja dat is al 2 keer gedaan misschien een ander plan Fijne dag verder mevrouw en hij hangt op

Petra Borowski -

Review

Wordt netjes te woord gestaan en vervolgens gebeurt er helemaal niets. Ontzettend slechte service zoek al meer dan een maand minstens 2 keer per week contact over een defect maaimachine

dre -

Review

Elektrische Metaalzaag, besteld is nooit aangekomen is niet de eerste keer, bestel daar nooit meer wat, waardeloos bedrijf.

Rick -

Review

Slechtste webshop ervaring ooit. Dit kan niet overtroffen meer worden. Matras besteld, kreeg een melding van DHL dat het bezorgd zou worden. Nooit iemand gezien maar wel een melding dat het pakket afgeleverd zou zijn. Contact opgenomen en hetzelfde verhaal. Na drie keer opnieuw versturen kwam het matras eindelijk aan. Wat denk je? De verkeerde maat namelijk 90 x 200 cm. Weer contact opgenomen. Matras is opgehaald maar waar bleef het juiste matras? Na een week opgebeld bleek er niks in gang gezet te zijn naar aanleiding van mijn vorige telefoontje. Werkelijk belachelijk. Dit kun je niet meer serieus nemen.

Andre -

Review

pakketje was na ontvangst al helemaal nat en de inhoud was beschadigd (kwam 1 onderdeel te kort). gebeld met de klantenservice en ze vertelden mij dat onder de 20eur het artikel gratis wordt na gestuurd en oude hoeft niet retour. top service. Kreeg dag later een nieuw douchrek thuis, welke compleet was.

Jaimy Appermans Heeft een aankoop gedaan op

Review

Bestellen een 2-1 glijbaan & klimrek, mooi afgebeeld op de website. Eenmaal geleverd blijkt het om de plank te gaan en niet over een glijbaan. Na klacht via telefoon én test-aankoop een simpele mail met retourformulier. Dikke nul service!

WS Heeft een aankoop gedaan op

Review

Koop nooit elektrische apparaten online bij LIDL.nl. Zij houden zich niet aan de wettelijke bepalingen voor de garantie zoals in NL geregeld in de Wet op het Consumentenrecht. Zij schuiven alles af en reageren vervolgens nergens meer op. Case: - Silvercrest Robotstofzuiger defect binnen zes maanden na online aankoop. Via webformulier gemeld bij LIDL.nl met foto's en aankoopbewijs. Reactie van hen "wij sturen uw verzoek door naar KSR GROUP Im Wirtschaftspark 15, A-3494 Gedersdorf". - Zij melden zich na een kleine week met het bericht "wij zijn LIDL niet en hebben alle informatie van u opnieuw nodig". Goed, dus maar weer alles toegezonden en gevraagd om een snelle afhandeling. - Na drie dagen het bericht "Ik heb uw dossier doorgestuurd naar de Silvercrest fabrikant om te zien wat wij hierin voor u kunnen betekenen". - En daarna ondanks hernieuwde klacht bij LIDL.nl nu al 16 dagen geen enkele reactie. Totale looptijd van deze garantieclaim zonder enige voortgang nu reeds 25 dagen. LIDL zo ga je niet met klanten om en daarom raad ik iedereen aan om nooit online bij LIDL te kopen dat defect kan raken.

johan brauwers Heeft een aankoop gedaan op

Review

roeitoestel crivit gekocht bij Lidl. Ik heb een klein probleem met de glijstang. Lidl verwijst mij door naar Crivit die antwoordt dat na 4 jaar zij geen enkele info meer hebben over het toestel. Ik vraag Lidl verdere mogelijkheden. Geen antwoord. Herinnering. Geen antwoord. Lidl Nederland wil mij helpen en zendt mijn vraag opnieuw door naar Lidl Belgie. Volstrekt stilzwijgen. Schandelijk. Dus goede raad voor toekomstige 'kopers'. Koop een toestel bij een ernstige dealer. Het toestel is trouwens absoluut niet goedkoop bij Lidl. Het is ook geen toeval dat Lidl reviews weigert op haar websi

Melick -

Review

Leverdatum wordt niet gerespecteerd. Het servicecentre doet wat ze kan, maar door de Lidl organisatie wordt geen er geen respect getoond voor de klant. Je betaald verzendkosten voor te late levering. Ze doen maar hoe het hun uitkomt. Ik weet niet of ik er nog bestel.

Leo -

Review

Een grote misleiding! Reclame download de Lidl App en krijg gratis verzending. Dit klopt niet. Nergens staat vermeld dat je de gratis verzending krijgt vanaf een bepaald bedrag. Dat is verlakkerij en je komt dus bedrogen uit. Niet fijn van Lidl Webshop!

Louise -

Review

18 april heb ik online een 4 in 1 accu boormachine besteld, 2 dgn later kreeg ik bericht dat deze met DHL afgeleverd zou worden, echter schrok ik dat dit op een adres was waar ik jaar daarvoor eenzelfde apparaat liet afleveren en niet op mijn huisadres, ben meteen gaan bellen, maar helaas kon er even niets aan gedaan worden en moest het pakket geweigerd worden en zou het dan 7 dgn later retour Lidl gaan. Dit is dan ook gedaan en het pakket is retour gestuurd, echter ben ik nu 22 belletjes verder, belofte na belofte, mail na mail over geld retour heb ik tot op heden ruim 1 1/2 maand verder mijn 70 euro niet ontvangen. Steeds krijg ik te horen blijf maar afwachten, ben er inmiddels klaar mee.

elsje -

Review

Item ontvangen wat op drie plaatsen kapot was (dekbed was niet goed gestikt). Oplossing van LIdl: terugsturen. Los van de hassle (achter op de fiets met een groot pakket naar het postkantoor) en de kosten ook een oplossing die voor mij niet werkt, omdat ik geen geld heb om een nieuw dekbed te gaan kopen. Geld terugstorten en dan terugsturen was geen optie, want 'system says no'.

Ilaria -

Review

Op 26 mei een kleine kweek kas besteld. De eerste levering kwam niet door de hel die DHL heet. Kas dus opnieuw gestuurd ( ik moest 1 week wachten ondanks het feit dat de kas voorradig was!). Kas is uiteindelijk op maandag 5 juni gekomen en...incompleet! Ik heb alleen de wanden, voor de rest mis ik alles dus kan ik hem ook niet bouwen! Voor de zoveelste keer contact met Lidl gezocht en die laten HELEMAAL niks van zich horen. Wat een asociaal, onbeschoft bedrijf is dit zeg! Ik wil de kas terugsturen en mijn geld terug hebben maar ik ben bang dat als ik de kas terugstuur kan ik gewoon mijn geld vergeten. Dus geen kas EN geen geld.

Mevr Bas -

Review

Mijn espresso machine is stuk naar ongeveer 5 maanden klanten service gebeld onze partner kompernass neemt contact met u op nou dan krijg je een mail die je netjes beantwoorden en dan begint ht gezeur we hebben u mail niet ontvangen en weer de gegevens op gestuurd en weer blijft het stil

LdZ -

Review

Mijn waterkoker is binnen een jaar gaan lekken, gemaild naar de klantenservice,wordt doorverwezen naar de fabrikant die vervolgens nergens op reageert. Weer naar de klantenservice gemaild en er wordt totaal niet gereageerd. Als je iets koopt is Lidl snel, totdat er iets stuk gaat geven ze niet thuis.

Bianca -

Review

Online een compressor besteld naar 2 dagen gaat hij kapot brand door. Wij de klantenservice bellen en wordt je gewoon niet goed geholpen. Eerst mail gekregen dat wij foto’s moesten sturen, dat netjes gedaan met verhaal wat het defect is. Krijg je daarna helemaal niks te horen nogmaals weer zelf gebeld en dan zeggen ze wordt zsm opgepakt duidelijk aangegeven dat wij gewoon graag een nieuwe compressor of het geld terug willen. Nee wat doet de klantenservice stuurt je een of andere vage service formulier toe zonder enige uitleg van een Duits bedrijf. Nog nooit zo slechte service gehad.

Kris Schuyten -

Review

Het aanbod is oké, maar het loopt steeds fout met de verzendingen. Bij 5 bestellingen met 3 problemen gehad. Met verkeerde regio meegegeven. Helaas wordt je niet op de hoogte gehouden wat ik geen service vind. Ik had het product elders gevonden tegen dezelfde prijs met dag nadien levering. Dit is de laatste keer dat ik er nog bestel, en maak gebruik van meer klantvriendelijke websites met service.(Coolblue, amazon, Vandenborre.)

Agnes -

Review

Ik word altijd prima geholpen door de klantenservice bij Lidl. Men gaat uit van vertrouwen ipv wantrouwen, heel fijn. Onze overheid en andere bedrijven kunnen veel van Lidl leren.

joop mmans -

Review

stuur je de bestelling terug moet je heel lang op het terug te storten bedrag wachten maar wel eerst betalen om het goede geleverd te krijgen en DHL comuniceerd niet goed met de klanten klopt van geen kant dit. en zo kan ik wel door gaan klanten sevice verbeneden peil. op een enkele uitgezonderd, slechts een maal een vriendelijke hulpverlener aan de telefoon gehad rest kunnen ze beter ontslaan die doen werkelijk niets voor je. dus een advies koop hier niet.

Joop Mans -

Review

alles verloopt er omslachtig, geen bericht van DHL wanneer er bezorgd wordt staat het in eens onbeheerd voor je voordeur!

Teresa Thomas -

Review

Gisteren bestelt vandaag bezorgd..niet dus. Pakket was in het verkeerde busje geplaatst. Dan hebben ze 5 dagen nodig om dit pakket weer in de goede bus te plaatsen. Vanplaats dat ze vanuit de sorteer centrum rechtstreeks een ander laten bezorgen Dan zouden ze maar 1 dag verlaat zijn. Nee ze wachten eerst tot het pakket weer terug is bij de sorteer centrum en dan moet het weer opnieuw goed verwerkt worden en dat kost 5 dagen.