Bedrijfs logo van urban outfitters nederland

Urban outfitters nederland

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Urban outfitters nederland
Urban Outfitters is al tijden populair onder de echte fashionista's en ook zijn hun winkels aanwezig in grote steden zoals New York. Ook in Nederland is Urban Outfitters geland en hebben ze inmiddels twee winkels in onder andere Amsterdam en Utrecht. In dit artikel lees je alles over Urban Outfitters Nederland. Hoe ervaren klanten de kwaliteit van de kleding die Urban Outfitters verkoopt? Is het online bestellen een goede ervaring? Worden de bestelling snel en tijdig geleverd? Is retourneren makkelijk?

Geschiedenis Urban Outfitters

Urban Outfitters is opgericht door Richard Hayne en Scott Belair in 1970 in de Verenigde Staten. Men begon met de verkoop van kleding, sieraden en accessoires, cosmetica en schoenen. Langzamerhand zijn er allerlei andere producten aan hun assortiment toegevoegd. De stijl van Urban Outfitters is hip, vintage en retro. Urban Outfitters is een ideale winkel waar je een uniek en origineel cadeau kunt vinden.
Met een hoofdkantoor in Philadelphia, stuurt Urban Outfitters alle 400 winkels wereldwijd aan. De meeste winkels staan in de VS. In Europa heeft Urban Outfitters ongeveer 50 winkels waarvan twee in Nederland.

Urban Outfitters Nederland review

Behalve fysieke winkels heeft Urban Outfitters ook een webshop waar je alle leuke kleding kunt bestellen zonder je luie stoel te verlaten. Handig voor wanneer je niet in de beurt van een grote winkelstraat woont. Retourneren van je bestelling is eenvoudig en kan binnen 30 dagen indien het nog ongedragen is.

Merken van Urban Outfitters

Urban Outfitters verkoopt kleding van verschillende merken en hebben ze ook een aantal eigen labels samengebracht onder het merk URBN. Je kunt bij Urban Outfitters terecht voor kleding van onder andere de volgende merken: Converse, Adidas, Nike, Calvin Klein. Maar ook voor kleding van minder bekende merken kun je bij Urban Outfitters terecht. Dat is wat deze winkel zo leuk maakt.

Betalen bij Urban Outfitters Nederland

Je kunt je bestelling bij Urban Outfitters betalen via Paypal, Klarna (Achteraf betalen) of creditcard.

Contact met Urban Outfitters Nederland

Urban Outfitters heeft geen telefonische klantenservice waar je naar toe kan bellen. Heb je een vraag? Dan kun je het online contact formulier invullen. Urban Outfitters neemt na ontvangst van je mail contact met je op. Op social media kun je ook rekenen op hulp, ze hebben een Facebook en Twitter account waar je een bericht naar kunt sturen.

Urban Outfitters Nederland review, wat is jouw ervaring?

Wat zijn jouw ervaringen met Urban Outfitters? Heb je al eens iets gekocht bij Urban Outfitters? Hoe ging het eventueel retourneren van je bestelling of heb je het in een van hun winkels geretourneerd?
Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen en wat jij van Urban Outfitters vindt. Ben je tevreden met je bestelling? Is de kwaliteit van de kleding goed? Door het delen van jouw review help je toekomstige klanten om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Urban Outfitters een goede en betrouwbare kleding webshop is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews