Bedrijfs logo van de verfzaak

De verfzaak

4.0

4 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over De verfzaak
Wat je ook wil verven, bij deverfzaak.nl vind je de juiste verf voor het doel. DeVerfzaak.nl verkoopt de beste merken voor een scherpe prijs. Behalve online kun je bij deze webshop ook terecht bij een van de 11 fysieke winkels, verspreid door het land. Of je een professionele klusser of een hobbyist bent, in beide gevallen kun je terecht bij De Verfzaak. Je kunt bij hen terecht voor producten van bijvoorbeeld de volgende merken: Sikkens, Sigma, Wijzonol, Drost, Histor, Caparol, Bison, Bolivia, Jansen, Zusex en Flexa. Behalve voor verf kun je bij hen ook terecht voor behang of laminaat.
De Verfzaak winkels zijn verspreid door het hele land en vind je op de volgende locaties: Baarle-Nassau, Cuijk, Eindhoven, Hoensbroek, Maastricht, Panningen, Roermond, Sittard, Valkenswaard, Venlo en Weert.

Waarom je verf bij De Verzaak bestellen?

 • Snelle levering
 • Je kunt bij een van de 11 fysieke langs om de producten te bekijken voor je besteld
 • Je kunt rekenen op deskundig en professioneel advies

Wat is de Verfzaak?

Deverfzaak.nl is gespecialiseerd in de verkoop van verf. Je kunt als consument online maar ook in een van de 11 fysieke zaken verf, laminaat en andere benodigdheden kopen. De website steekt goed in elkaar en als consument kun je voldoende informatie over de producten vinden. 

Assortiment De Verfzaak

Verf is het specialisme van deze shop, zo kun je kiezen uit de verschillende soorten verf: beits, betonlook verf, betonverf, grondverf & primer, hobbyverf, houtolie, impregneermiddel, kleurenwaaiers & verf testers, krijtverf, kunstof verf, lakverf, metaalverf, muurverf, roestverf, spuitbussen, vernis en vloerverf. Zoals je ziet is de wereld van verf groot en uitgebreid. Voor advies kun je ook terecht bij hen.
Om te kunnen verven heb je natuurlijk ook de juiste benodigdheden nodig, denk aan kwasten, rollers, emmers en bakjes, tape en afdekmateriaal, schuurpapier, vulmiddel, kit, lijm, oplosmiddel of gereedschap om de klus te kunnen klaren.
De website is overzichtelijk en goed ingericht, je kan makkelijk vinden wat je zoekt. Lukt het niet via de categorieën, kun je de zoekfunctie proberen. Deze werkt snel en werkt bijzonder goed! Op de product pagina wordt goede informatie verstrekt over het product, of de verf is te mengen en wat de specificaties van het product zijn, zoals voor welke ondergrond het geschikt is, welke glans het is, op welke basis de verf is geproduceerd en wat het rendement is.

De beste verkochte producten

Momenteel zijn de best verkochte producten:
 • Drost Alaska+
 • Sikkens Rubbol XD High Gloss
 • Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
 • Sigma S2U Allure Gloss
 • Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

De productpagina

De product pagina staat boordenvol informatie, wat opvalt is de sectie populaire kleuren. Je kunt naar links of rechts scrollen om de juiste kleur te vinden. Ook vind je op deze pagina alle informatie over het product, zoals de beschrijving, specificaties (denk aan; waar is de verf voor geschikt, wat is de basis, de glans, hoe lang moet je wachten tot je het kunt overschilderen, etc).

Wat ik nog graag zou zien is een simpele calculator, voer de afmetingen van het oppervlak in wat je wil schilderen zodat de website berekend hoeveel liter verf ik nodig heb. 

Voordelen van De Verfzaak

In het kort zijn dit de belangrijkste voordelen van deze online verfshop:
 • Groot assortiment verf voor verschillende doeleinden
 • Voor 23.59 besteld, volgende dag in het verf 😉
 • Fysieke winkels
 • Gratis verzending vanaf 40 euro

Kortingscode voor De Verfzaak

Op dit moment zijn er geen kortingscodes bekend voor De Verfzaak.

Contact met De Verfzaak

Heb je iets niet online kunnen vinden? Dan kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice op 085-0406034 op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Stuur je liever een mailtje? Dan kan je die richten aan [email protected].

De Verfzaak review, wat is jouw ervaring?

Heb jij voor een klus verf gekocht bij De Verfzaak? Hoe is dat gegaan en hoe zou je hen beoordelen? Is de verf op de juiste manier geleverd en wat vind je van de kwaliteit?
Ook als je iets anders (laminaat of behang) besteld hebt horen wij het graag. Je kunt jouw review delen via het review formulier! Beoordeel de service, levering, prijs en kwaliteit. Kleine moeite voor jou en een groot plezier voor een potentiële klant van DeVerfzaak.nl.
Samen ontdekken we of De Verfzaak een betrouwbare aanbieder is voor verf!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

John -

Meest populaire review

Review

De beste buitenlak van Sikkens! ik ontving zelfs gratis een kwast erbij!

- -

Review

Jammer dat een nieuwe medewerker wordt afgesnauwd door een medewerker die al langer in dienst is. Daarbij worden er domme vragen gesteld en willen ze een product waar je zelf om vraagt afkraken om waarschijnlijk wat duurders te verkopen.... Jammer dat de klantenservice dusdanig slecht, ondanks de nieuwe medewerker die zo haar best probeerde te doen, dusdanig slecht is dat ik voortaan bij verfwinkel.nl bestel!

laminaat -

Review

dit laminaat heb ik online gevonden en in de winkel gekocht. ik moet zeggen dat ik er ontzettend tevreden over ben, de medewerker in de winkel was helder en we konden het laminaat zeer snel ontvangen.

Luijben -

Tex

Review

Super bedrijf