Bedrijfs logo van banggood

Banggood

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Banggood
Bestel je weleens bij Chinese webshops zoals Aliexpress en twijfel je of je bij Bang Good moet bestellen? Lees dan gauw verder want wij leggen je hier alles uit over Bang Good zoals: waar moet je op letten, wat kan je verwachten, wat is het assortiment en lees je hier reviews, ervaringen en klachten over Bang Good.

BangGood.com review

Net zoals AliExpress heeft BangGood.com in een korte tijd een grote groei doorgemaakt. Bang Good bestaat al sinds 2004 en biedt inmiddels meer dan 100 duizend producten aan in haar webshop. In de shop vind je producten uit uiteenlopende categorie zoals tablets en smartphones, gadgets en speelgoed, kleding en accessories en vele andere categorie.
Voor ons Nederlanders is de aantrekkingskracht voor Chinese producten voornamelijk de prijs. Die is bij BangGood ook goed! De shop heeft zeer scherpe, concurrente prijzen. De producten worden gefabrikeert in gebieden zoals Shenzen, Guanchzhou en Yivu. Dit zijn arbeiderssteden die gunstig gelegen zijn waardoor de logistiek goed is geregeld. Goedkope arbeidskrachten + een optimale ligging = win win.
De verzending is in de meeste gevallen ook gratis. Je bestelling moet dan wel van een minimale order waarde zijn. Nadat je bestelling geplaatst hebt, ontvang je ook een track and trace code om je bestelling te kunnen volgen.

Hoe zit het met vragen?

De klantenservice van BangGood is goed te noemen. Men reageert vlot op vragen en problemen worden adequaat opgelost.

Verzending Banggood en de levertijd

Bij bestelling uit China weet je bijna altijd wel zeker dat het langer gaat duren. Immers niet zo vreemd. Wat wij niet verwacht hadden is dat bij Bang Good in sommige gevallen je bestelling al binnen twee weken in huis was! Ik neem aan dat deze snelle levering niet altijd zo vlot is en dat er ook gevallen voorkomen waar men minimaal zes weken heeft moeten wachten op zijn bestelling. De producten worden goed ingepakt verstuurd zodat schade tijdens het transport zo veel mogelijk uitgesloten wordt.
Kan je niet wachten op je pakketje en wil je gebruik maken van snellere levering? Kies dan voor Priority Post. Je betaald dan meer voor de verzending maar het product wordt ook veel sneller geleverd, vaak binnen 5 tot 8 dagen.

Betalen bij BangGood

Je kunt je bestelling bij Bang Good betalen met iDeal en zelfs achteraf betalen via Klarna.

Contact met BangGood

Heb je een vraag over je bestelling of heb je een probleem waar je niet uit komt? Neem dan contact op met de klantenservice van Bang Good. Je kunt een email sturen naar [email protected].

BangGood reviews, wat is jouw ervaring?

Heb jij al eens iets besteld bij BangGood.com? Hoe is dat bevallen en ben je tevreden met je ontvangen pakketje? Laat jouw review, ervaring of juist klacht over Bang good achter en help toekomstige klanten. Samen ontdekken wij of Bang Good een goede en betrouwbare Chinese webshop groothandel is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews