Bedrijfs logo van watchbandjes-shop. nl

Watchbandjes-shop. nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Watchbandjes-shop. nl
Heb je een nieuw horloge en ben je op zoek naar een mooie nieuw band voor je watch? Om te gebruiken voor tijdens het sporten, op kantoor of te matchen met een andere outfit?Watchbandjes-shop.nl is gespecialiseerd in allerlei soorten banden voor watches van Apple, FitBit, Xioami en Samsung. Hoe weet je zeker of Watchbandjes-shop een goede keus is voor jou? Lees op deze pagina alles over het aanbod, prijzen, betaalmogelijkheden, contactmogelijkheden, reviews en ervaringen met Watchbandjes-shop.nl en kom er achter of het een betrouwbare webshop is voor jouw volgende band!

Review Watchbandjes-shop.nl

De webshop ziet er modern en verzorgd waarbij belangrijke informatie direct te vinden is. Je kunt via de navigatiebalk de belangrijkste merken die men aanbiedt vinden en filteren op de breedte van de horloge.
Niet helemaal zeker van je bestelling? Niet erg! Dankzij de niet goed geld terug garantie loop je vrijwel geen risico. Je bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland en bestel je voor 17 uur, ontvang je de bestelling al de volgende dag in huis. Dankzij deze en andere voordelen heeft Watchbandjes-shop.nl inmiddels al meer dan 30 duizend klanten mogen verwelkomen.

Aanbod bandjes Watchbandjes-shop.nl

Het aanbod van Watchbandjes-shop is uitgebreid en bestaat uit onder andere de volgende product categorie├źn: Apple Watch bandjes (tussen 38/ 40mm en 42/ 44mm), FitBit Charge (2 en 3) bandjes, FitBit Versa bandjes, FitBit Inspire HR, FitBit Ionic, FitBit Alta HR en Apple Watch accessoires. Bandjes voor de smartwatch zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De gemiddelde prijs is rond de 14 euro per bandje.

Betaalmogelijkheden Watchbandjes-shop.nl

Je bestelde watchband kunt je veilig afrekenen met de gangbare betaalwijze zoals iDeal, PayPal, MasterCard, overschrijving of via achterafmetalen met After Pay.

Contact opnemen met Watchbandjes-shop.nl

Heb je een vraag of wil je meer weten over Watchbandjes-shop? Zie hieronder de contact gegevens: De site is onderdeel van Webwinkel-deals, en is gevestigd aan: De Huchtstraat 25, 1327 EB in Almere. Wil je via email contact opnemen? Stuur dan een email naar: [email protected]

Reviews en ervaringen met Watchbandjes-shop.nl

Heb jij al een keer besteld bij Watchbandjes-shop? Hoe is dat gegaan en heb je je bestelling op tijd ontvangen? We zijn erg benieuwd naar jouw review of ervaring. Door het delen van jouw review help je toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Watchbandjes-shop.nl een betrouwbare webshop is voor het kopen van bandjes voor je smart watch!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews