Bedrijfs logo van onlineskateshop

Onlineskateshop

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Onlineskateshop
Skates en rollerskates zijn weer helemaal hip en dat is wat je ook terug kan zien in het straatbeeld. Maar niet alleen skates en rollerskates, ook steps en boards zijn enorm populair onder jongeren en volwassenen. Wanneer je er over nadenkt om een skate, rollerskate, step of board te bestellen dan kan je voor al je wensen terecht bij de Onlineskateshop.nl. Een enorm groot assortiment van allerlei merken, kleuren en accessoires waarbij je echt wel iets kan vinden wat bij je past. Wil je een bestelling plaatsen bij Onlineskateshop en ben je op zoek naar een review of ervaringen? Of heb je al een bestelling geplaatst en wil je juist een review achterlaten? Dat kan op deze pagina!

Onlineskateshop review

Als je op zoek bent naar skates, rollerskates, steps of boards en eigenlijk nog niet of juist wel weet wat je wil bestellen dan ben je bij Onlineskateshop juist. Je kan van alles vinden en je zal echt wel iets vinden wat je leuk zal vinden in het assortiment. Onlineskateshop is een van de populaire online skate webwinkels van Nederland en dat is ook terug te zien aan het aantal producten dat je kan bestellen. Diversiteit is aanwezig en dat zorgt ervoor dat je soms wel uren lang kan scrollen door de website. Weet je nog niet precies wat je wil? Dan kan je ook contact opnemen met de klantenservice voor advies. Kortom: Onlineskateshop.nl is de perfecte shop voor je en is tot nu toe nog betrouwbaar gebleken. Mochten we klachten ontvangen of slechte reviews dan zullen we dat op deze pagina plaatsen.

Aanbod skates, rollerskates, steps, boards via Onlineskateshop

Van talloze merken tot aan talloze kleuren, wielmaten, types. Balance boards, longboards, surf-skate boards, skateboards. Micro steps, e-steps, stuntsteps, kickboards, vouwsteps, loopfietsen. Freeskates, recreatie en fitness skates en nog veel andere type boards, steps en skates waar je uit kan kiezen. Kortom, het assortiment bij Onlineskateshop is enorm en je kan je dan ook enorm uitleven.

Betalen bij Onlineskateshop.nl

Je kan bij Online Skate Shop betalen via de volgende methoden: iDeal, Paypal, Bancontact, Klarna (achteraf betalen) en via creditcard (MasterCard & VISA).

Contact met Onlineskateshop.nl

Wil je contact opnemen met Onlineskateshop om specifiek informatie over een product op te vragen? Of heb je meer een algemene vraag of wil je een product retourneren en heb je daar wat vragen over? Je kan contact opnemen met Onlineskateshop via de volgende manieren.

Badhuisstraat 118
2584 HL Scheveningen
Email: [email protected]
Telefoonnummer: +31 (0)70 - 354 00 59

Reviews en ervaringen Onlineskateshop

Heb jij al skates, rollerskates, steps of boards weten te bestellen via Onlineskateshop? Hoe is dat gegaan en heb je de levering vlot ontvangen? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring! Laat via het review formulier jouw ervaring achter, zo help je niet alleen ons, maar ook toekomstige klanten. Samen komen wij er achter of Onlineskateshop.nl een betrouwbare online skate shop is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews