Bedrijfs logo van meubello.nl

Meubello.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Meubello.nl
Ben je gek op design meubelen? Meubello is een online webshop gespecialiseerd in de verkoop van design meubelen. De aanschaf van design meubelen is vaak wel prijzig dus hoe weet je of de webshop waar je wil bestellen een goede is? Door voor dat je besteld reviews en ervaringen over Meubello te lezen! Voorkom een miskoop en lees je goed in. Op deze pagina lees je alles over het aanbod, de prijzen, contact en betaalmogelijkheden, ervaringen en reviews over Meubello.

Review Meubello

De website van Meubello is prachtig. Clean en overzichtelijk. Mijn grootste ergernis is dat de site vrij langzaam laadt en weleens meerdere seconden heb moeten wachten. Wanneer je lekker aan het rond kijken bent is dit vrij hinderlijk. Desalniettemin is het aanbod op de site erg gevarieerd en kon ik snel vinden wat ik zocht. De product informatie is wel aan de magere kant, waardoor ik soms het gevoel heb niet helemaal volledig te zijn geïnformeerd. De sfeerfoto's en afbeelding zijn daarin tegen wel erg mooi en geven een goede indruk van het product wat je ontvangt.

Aanbod designmeubels via Meubello

Het aanbod van Meubello bestaat uit onder andere design meubelen voor de woon en eetkamer, slaapkamer en kantoor. Verder hebben ze in assortiment ook mooie designverlichting en verschillende accessoires. De prijzen in de shop zijn concurrerend als je het vergelijkt met andere webshops, dus wat betreft de prijs hoef je het niet te laten. De producten zelf zijn ook erg mooi en zullen in vrij wel elke woning en ruimte goed uit de verf komen.

Betalen bij Meubello.nl

Je bestelde designmeubelen kun je online afrekenen via iDeal, Mister Cash of per bankoverboeking.

Contact met Meubello.nl

Wil je contact opnemen met Meubello omdat je een vraag over een product of een klacht hebt? Telefonisch kun je contact opnemen via telefoon nummer +31(0) 85 060 27 98. Stuur je liever een email? Dat kan naar [email protected] of via de contact pagina op de website van Meubello.
Meubello is gevestigd in Amsterdam, aan adres Joan Muyskenweg 38, 1114 AN.

Reviews en ervaringen Meubello

Heb jij al een design item besteld bij Meubello? Hoe is dat gegaan en heb je de levering vlot ontvangen? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring! Laat via het review formulier jouw ervaring achter, zo help je niet alleen ons, maar ook toekomstige klanten. Samen komen wij er achter of Meubello een betrouwbare designmeubelen shop is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews