Bedrijfs logo van art & craft

Art & craft

1.0

1 reviews

Omschrijving bedrijf

Met een zeer uiteenlopend assortiment (van elektronica producten tot verzorgingsproducten) kun je bij Art & Craft ongetwijfeld vinden wat je zoekt. Behalve het uitgebreide assortiment zijn de prijzen ook nog eens vaak een stuk voordeliger dan bij de concurrentie. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Op deze pagina lees je onze review over Art & Craft en de ervaringen en reviews van klanten van Art & Craft. Ontdek of Art & Craft een betrouwbare site is voor jou!

Art & Craft review

Art & Craft Nederland heeft meer dan 100 duizend producten in hun webshop. En elke dag gaat Art & Craft weer op zoek naar nieuwe producten en koopjes. De klantenservice is adequaat en hun product specialisten kunnen jou adviseren indien je de nodige keuzestress of vragen hebt. Je bestelling wordt bovendien snel en gratis verzonden.
Je kunt bij Art & Craft terecht voor producten uit de volgende categorieën: Fotografie, Video, Beeld & Geluid, Computer & IT, Telefonie & Tablet, Navigatie, Huishouden & Woning, Keuken & Koken, Verzorging & Beauty en Outdoor & Vrije tijd.

Voordelen va Art en Craft

De belangrijkste redenen om bij Art en Craft te bestellen zijn:
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Dagelijkse aanpassing van prijzen om concurrerend te blijven

Contact met Art & Craft

Ben jij al klant bij Art en Craft? Dan ben jij de beste deskundige om een goede review te schrijven over jouw ervaringen met Art & Craft. Is je bestelling op tijd geleverd? Hoe vind je de kwaliteit van je bestelde product? Door het delen van jouw review help je andere klanten om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Art & Craft een betrouwbare webshop is.

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Beyrami -

Review

Had een koelkast besteld die moest binnen een dag of twee (door een ander bedrijf genoemd “Dynalogic”) bezorgd worden. Zeven keer was er een afspraak gepland voor de bezorging maar niet nagekomen zonder bericht. Ik moest telkens een halve dag thuis zitten en pas daarna kreeg ik een e-mail bericht dat de afspraak niet is doorgegaan. Sinds de bestelling zijn er nu 9 dagen voorbij gegaan en nog geen koelkast. Er wordt sterk afgeraden om met dit bedrijf zaken te doen. Ordernummer: 141836113 Track & trace nummer: 152223031266935870922R