Green lifestyle store

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van green lifestyle store. Lees de reviews en bezoek de website https://greenlifestylestore.nl/.

Wat vind je van green lifestyle store?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over green lifestyle store

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

green lifestyle store Review

Vandaag is groen (Marco Borsato stem)! Nou, nee: De toekomst is groen. We zijn steeds meer bezig met de huidige klimaatcrisis die gaande is en dat betekent dat we steeds meer met een groene omgeving bezig zijn. Dat niet alleen, want we zijn ook nog eens bezig om een gezondere omgeving voor onszelf te creeeren en dan zijn planten een goed voorbeeld om dit te kunnen regelen. Of je nu in je huis, appartement of op kantoor meer planten wil: Bij de Green Lifestyle Store kan je de leukste, handigste en gezondste planten vinden die je maar op het internet kan krijgen. Maar hoe betrouwbaar is Green LifeStyle Store? Heb jij al eens eerder een bestelling geplaatst via deze webwinkel? Laat dan een review, beoordeling of klacht achter over deze webshop. Heb je goede of slechte ervaringen met Green Lifestyle Store? Dan horen we dat maar al te graag. Je review kan je achterlaten op deze pagina zodat anderen die erover nadenken om te bestellen bij deze winkel dit ook kunnen lezen.

Green Lifestyle Store Review

Doordat de Green Lifestyle Store zich focust op slechts kamerplanten, balkonplanten en accessoires is de webshop heel overzichtelijk en kan je precies zien wat het aanbod is. Zo kan je kiezen tussen kind & diervriendelijke kamerplanten, makkelijke kamerplanten, kamerplanten voor een lichte plaats (waar veel zonlicht is), kamerplaten voor in de schaduw, gedroogde bloemen en planten, grote kamerplanten en VT Wonen planten. Kortom, er is genoeg om tussen te kiezen en heel specifiek op deze soorten gericht. Dat zorgt ervoor dat je ook echt met de specialist te maken hebt op het gebied van deze soorten planten. Je kan dus niet alleen bestellen, maar je kan ook eerst om advies vragen over welke planten het beste bij jouw situatie passen. Zo kan je bijv. foto's sturen van de kamer waar je planten wil plaatsen en vervolgens advies krijgen van de klantenservice. Om ervoor te zorgen dat we weten wat de ervaringen zijn van het bestellen bij Green Lifestyle Store vragen we je om een review te plaatsen zodra je een bestelling hebt geplaatst. Een review zorgt er namelijk voor dat andere mensen precies weten wat jouw ervaring is en dit mee kunnen wegen in hun besluit om een product te bestellen. Heb jij een klacht die niet opgepakt wordt door deze webshops? Dan helpen we je maar al te graag om deze klacht onder de aandacht te brengen bij de eigenaren van de webwinkel.

Green Lifestyle Store Betrouwbaar

Green Lifestyle Store is tot dusver betrouwbaar gebleken en het is dan ook een vertrouwde webwinkel waar je met een gerust hart een bestelling kan plaatsen. Het kan zo zijn dat dit in de tussentijd verandert en in dat geval horen we maar al te graag van jou wat de ervaring is met de webshop. Denk daarbij aan de service, levertijd en natuurlijk aan de planten en accessoires zelf. Zodra wij merken dat Green Lifestyle Store niet meer betrouwbaar is dan zullen we deze pagina aanpassen en ervoor zorgen dat jij dus kan zien of deze webshop betrouwbaar is of niet. Heb jij een goede of slechte ervaring? Een klacht? Laat het ons allemaal weten door een review te plaatsen op deze pagina.

Green Lifestyle Store Klachten

We hebben tot dusver geen klachten binnen gekregen over Green Lifestyle Store en na onderzoek is voor ons gebleken dat dit wel zo kan blijven. De webwinkel is nog klein, maar wel heel persoonlijk en ze proberen dan ook de beste kwaliteit te leveren tegen een juiste prijs. Heb jij wel klachten of heb jij juist een goede ervaring met Greenlifestylestore? Dan willen we dat maar al te graag weten en niet alleen wij: Eigenlijk iedereen die erover nadenkt om een kamerplant of balkonplant te bestellen. Laat op deze pagina je reviews achter over deze webshop zodat anderen kunnen leren van jouw ervaring.

Green Lifestyle Store Retour (retourneren)

Wanneer je je bestelling retour wil sturen naar de Green Lifestyle Store dan heb je 14 dagen na bestelling de tijd om je te bedenken om de bestelde producten terug te sturen. In dat geval moet je het volgende herroepingsformulier invullen en een email sturen [email protected] Zodra het product retour is verzonden en dit ontvangen is de bij de klantenservice dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Wil je dus je bestelling retourneren? Dan kan je het volgende retouradres gebruiken.

Retouradres:

Green lifestyle store
Sierteeltstraat 25 (geen bezoekadres)
1431 GM Aalsmeer Nederland

GreenLifestyleStore contact

Als je al meteen weet wat je wil en hoe je het wil, dan zal je direct een bestelling plaatsen en eigenlijk geen contact opnemen met de klantenservice. Maar wanneer je een bestelling hebt geplaatst of nadenkt over het kopen van een klant via de Green Lifestyle Store dan kan het zijn dat je even contact wil opnemen met de klantenservice om de laatste puntjes op de i te zetten. In dat geval is de Green Lifestyle Store eigenlijk heel eenvoudig te bereiken, namelijk via het telefoonnummer: 0658081427 of via het volgende email adres: [email protected]

Reviews en ervaringen met Green Lifestyle Store

Heb jij al een keer jouw groene plantjes besteld bij de Green Lifestyle Store? Hoe is dat gegaan en heb je je bestelling op tijd ontvangen? We zijn erg benieuwd naar jouw review of ervaring. Door het delen van jouw review help je toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of de Green Lifestyle Store een betrouwbare webshop is voor het kopen van kamerplanten, balkonplanten en bijkomende accessoires.

Andere bedrijven uit categorie lifestyle

Waarom kiezen voor green lifestyle store?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-11-2021

Veel gestelde vragen over green lifestyle store

Is green lifestyle store betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over green lifestyle store. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is green lifestyle store actief?

Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar green lifestyle store te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor green lifestyle store 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.