Bedrijfs logo van blokker

Blokker

2.08

3 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Blokker
Blokker is een van de bekendste merken van Nederland. Blokker begon als een winkel in de winkelstraat en is inmiddels ook online aan de weg aan het timmeren. De website heeft een totaal assortiment wat groter is dan wat je in de winkels tegenkomt. Heb jij iets besteld bij blokker online, een van de externe verkopers of ga je liever naar de winkels? Laat jouw review, ervaring, klacht of compliment over Blokker online achter op Reviewdesk.nl!


Blokker online review

Blokker is een grote keten waar je terecht kunt voor alles en nog wat. Vanwege de lange ervaring en de grote van Blokker kun je normaliter rekenen op goede service. Het kan zijn dat je bestelling geleverd wordt door een externe verkoper die minder snel levert dan wat je van Blokker online gewend bent. Wij verzamelen alle reviews en ervaringen over Blokker zodat klanten duidelijk weten of Blokker betrouwbaar is.


Externe verkopers op Blokker

Blokker laat sinds kort ook externe verkopers toe op hun platform. Dit heeft als voordeel voor Blokker dat het assortiment groter wordt zonder dat ze zelf het hoeven aan te bieden. Nadeel voor de klant is dat het soms kan leiden tot ongewenste situaties, waar je de service van de Blokker verwacht, je te maken hebt met de service van een externe verkoper.


Het aanbod

Blokker heeft een enorm groot aanbod wat je als volgt kunt categoriseren: Elektronica Schoonmaak & Huishoud Koken & Bakken Eten & Tafelen Wassen & Strijken Speelgoed Folder aanbiedingen Fotoservice Outlet Retourkansjes
Per categorie is er nog een onderverdeling met subcategorieën zodat je makkelijk vind wat je zoekt. Mocht je via de subcategorie niet vinden wat je zoekt, kun je gebruik maken van de handige online zoekfunctie.
Blokker online verkoopt ontzettend veel, de populairste merken zijn: Het Blokker eigen merk BK Bourgini Brabantia Curver Douwe Egberts Leifheit Philips Tefal


Voordelen van Blokker

  • Snelle levering, voor 22 uur besteld is morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 40 euro
  • Gratis je bestelling laten bezorgen in een van de Blokker winkels
  • Je kunt je bestelling gratis retour sturen


Contactmogelijkheden

Blokker online is te bereiken op telefoonnummer 088-9494800. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 20:00 uur. Op zaterdag kun je Blokker online bereiken van 9 tot 17 uur.

Reviews Blokker, wat is jouw ervaring?

Heb jij iets besteld bij Blokker online? Hoe is dat bevallen en wat is jouw ervaring daarmee? Heb je iets besteld bij Blokker zelf of bij een van de externe verkopers en hoe heb je die service ervaren? Heb je contact moeten opnemen met de klantenservice en ging dat goed? Lees op deze pagina alle reviews over Blokker online of laat je eigen review, ervaring, klacht of compliment achter. Samen ontdekken we de betrouwbaarheid van Blokker!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Mw. Broekema -

Review

Vrijdag bij de Blokker Veendam ontkalker gehaald, bij binnenkomst hoorde ik al erge harde muziek. In de winkel en met name achterin was het nog luider en zo hard dat het dwars door mijn oorbeschermers heenging. Heb gemeld aan de caissière dat hun muziek te hard staat en tegelijk kreeg ik de chef op me nek en wilde niets weten van te harde muziek en weet het aan mijzelf. Achtergrond muziek oké maar dit is geen achtergrond muziek meer voor een winkel waar iedereen welkom behoort te zijn, deze zaak lijkt meer op een discotheek. Schrijnend en pure minachting van deze chef naar mij toe, er zijn ook mensen beste chef die een hersenaandoening hebben. U bent niet alleen op deze wereld.

Mir -

Review

Tijdens opzetten stellingkast blijkt een onderdeel niet te deugen (gaatjes ontbreken in ijzeren frame (staafje) waardoor tussensteun niet geplaatst kan worden). Hele kast staat verder... Blokker geeft aan dat ik enkel of €6 kan terugkrijgen, of de hele kast retour kan sturen.... Dat betekent dat ik én de kast uit elkaar moet halen, én een verpakking moet hebben die inmiddels kapot is én ik het hele pakket naar een PostNL punt moet brengen. Na een mail van mij met de vraag om een andere oplossing die minder buitenproportioneel is (bijvoorbeeld het ijzeren staafje terugsturen en dus ruilen voor een ander ijzeren staafje en dan het pakket waaruit het goede staafje komt als ondeugdelijk beschouwen) of een andere oplossing die voor beide partijen tevredenstellend is, meldt men mij opnieuw dat ik de kast of kan terugsturen of dat ik €6 terug kan krijgen. Geen enkele flexibiliteit dus. Erg jammer, want als ik deze hele kast terugstuur en een andere bestel dan heeft dat precies hetzelfde effect...... de klant dus buitenproportioneel belasten zodat deze het ondeugdelijke product niet terugstuurt. Eens maar nooit meer

Marja -

Review

ik heb een bestelling geplaatst via de Blokker webshop. Dit artikel werd dan weer geleverd via een andere winkel, de fitwinkel. Nadat ik een paar dagen niets had vernomen (artikel zou binnen 1-2 dagen geleverd worden) heb ik maar eens contact opgenomen. Eerst met de fitwinkel: daar wisten ze van geen bestelling af. Na even verder kijken bleek dat het artikel niet betaald was. Raar, want het was wel direct van mijn rekening geschreven. Vervolgens contact opgenomen met Blokker: er was iets mis gegaan, dit kon niet hersteld worden dus de bestelling kwam te vervallen. We waren inmiddels dik een week verder... Op mijn verzoek mij dan het geld terug te storten kreeg ik te horen dat dit 5-10 werkdagen zou duren!! Ik heb verzocht hier een spoedopdracht van te maken. Dit zou de dame doen maar tot dusver heb ik mijn geld niet terug gezien. Schandelijk. Doet mij denken aan diefstal