Bedrijfs logo van tennisdirect

Tennisdirect

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Tennisdirect
Denk je erover na om te beginnen met tenissen en ben je op zoek naar een website waar je tennisspullen kunt bestellen? Starten met tennissen is goede keuze om verschillende redenen. Je krijgt er een beter uithoudingsvermogen van, een slanker lichaam, minder kans op hart en vaatziekten, stevige botten. Goede reden om te starten toch? Bewegen is gezond, dat weten we allemaal en regelmatig zien we in de media onderzoeken die dat bevestigen. Je verlaagt het risico op diabetes, hart en vaat ziekten en je zult niet zo snel overgewicht hebben. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat tennis de meest gezonde keus is. Niet alleen om de, door hier bovengenoemde voordelen, maar ook omdat tennis een sport is voor jong en oud. Je kunt de sport je leven lang doen.
Tennis maakt je slanker. Je verbrandt natuurlijk veel calorieën tijdens het tennissen maar ook nog daarna. Tennissen heeft een positief effect op het voorkomen van hart en vaatziekten. Het cholesterolgehalte in het bloed wordt verbeterd en draagt tennissen bij aan een gezonder lichaamsgewicht. Tevens wordt de bloeddruk verlaagd. Ook is tennissen een goede manier om je botten te verstevigen en risico op botontkalking te verkleinen. Tijdens het tennissen belast je natuurlijk niet alleen je benen maar ook je armen. Zo versterk je de botten in je romp en in je bovenlichaam.
Behalve bovengenoemde fysieke voordelen zorgt tennis ook voor een betere oog-hand coördinatie. Tijdens het tennissen leer je je lichaam aan om je spieren gedoseerd en in samenhang te gebruiken. Tevens wordt je cognitief vermogen beter en verminder je stress aanzienlijk. Tennis is perfect geschikt om de mentale en emotionele gezondheid te verbeteren.
Nu we hebben vastgesteld dat tennis een goede keuze is, is het belangrijk om te weten waar je je tennis spullen moet kopen. In dit artikel nemen wij TennisDirect.nl onder de loep!

TennisDirect review

De voordelen van TennisDirect.nl zijn de snell levering. Op werkdagen vóór 22:00 uur besteld, betekend dat je bestelling dezelfde dag wordt verzonden. Bestel je voor meer dan 49 euro? Dan betaal je geen verzendkosten. Verkeerde maat of kleur gekozen? Geen probleem bij TennisDirect! Je kunt je bestelling gratis retour sturen of omruilen.

Het aanbod van TennisDirect

Het aanbod van TennisDirect bestaat uit de volgende categorie: Teamkleding, Kleding, Schoenen, Rackets, Tassen, Snaren, Accessoires, Grips, Ballen, Bespannen en Padel.

Betalen bij TennisDirect

Je kunt je bestelling bij TennisDirect afreken middels iDeal, Paypal, Mastercard of Visa.

Contact opnemen met TennisDirect

Heb je een vraag over je bestelling of wil je iets weten over een product wat men aanbiedt? Neem dan contact op met de klantenservice via telefoonnummer 0252-219107. Men is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 21:00 en op zaterdag van 10:00 - 16:00 uur. Stuur je liever een mail? Dat kan naar [email protected].

TennisDirect reviews, wat is jouw ervaring?

Heb je al eens een bestelling geplaatst bij TennisDirect? Laat dan ons weten hoe je dat ervaren hebt! Wij zijn reuze benieuwd naar jouw review, ervaring, klacht of beoordeling. Dankzij jouw review help je toekomstige klanten. Samen ontdekken wij of TennisDirect een goede en betrouwbare tennis webshop is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews