NewFigure Clinics

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van NewFigure Clinics. Lees de reviews en bezoek de website https://newfigure.com/.

Wat vind je van NewFigure Clinics?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over NewFigure Clinics

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

NewFigure Clinics Review

Ben je op zoek naar een manier om gewicht te verliezen en af te slanken? Twijfel je of NewFigure Clinics iets voor jou is? Lees op deze pagina alles wat je wil weten over deze manier van afslanken.

NewFigure Clinics ervaringen

Op basis van jouw lichaamsscan, leefpatroon en streefgewicht wordt er een dieet plan opgesteld. Dit plan bevat ook een voedingsschema. De maaltijden uit het voedingsschema zijn gevarieerd, lekker, gezond en voorzien van voldoende voedingssupplementen om een verzadigd gevoel er aan over te houden. Het voedingsplan wat je krijgt is een verantwoord uitgebalanceerd dieet wat zorgt voor een vol gevoel, wat gewichtsverlies stimuleert en oude voedingsgewoontes helpt kwijt te raken. Afvallen zonder honger gevoel of spiermassa verlies, terwijl je wel alle vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Het dieet is gevarieerd en past in bijna iedere gezinssituatie, met andere woorden; je kunt met het avondeten gewoon mee eten.

Lichaamsscan

De lichaamsscan wordt gemaakt met een Tanita body composition weegschaal. Hiermee kan men gedetailleerde informatie over jouw lichaam uitlezen en geeft de scan informatie over jouw gezondheid en fitheid. Personen die lichamelijke klachten hebben of medicatie slikken kunnen ook afvallen met NewFigure. Wil je het voedingsschema overleggen met je huisarts? Dat is ook geen probleem.

Coach

Hoe werkt het coachen? Je kunt kiezen voor een behandeling in de kliniek of een online behandeling. Wekelijks heb je contact met je coach, dit kan dus online of in de kliniek. Je staat er in ieder geval niet alleen voor.
Met je coach bespreek je hoeveel weken er nodig zijn om je streefgewicht te behalen. Als er factoren bijkomen die het afvallen moeilijker maken kun je dit met je coach bespreken. Iedere week heb je contact met je coach en kun je jouw vragen voorleggen aan hem of haar. Je krijgt tips om gemotiveerd te blijven en je dieet af te maken en samen bekijk je de voortgang van het afvallen.

NewFigure Clinics tarieven - wat kost het?

Je betaald voor NewFigure afslankbehandeling 26 euro per week. Ongeacht of je kiest voor een behandeling in de kliniek of online.

NewFigure zorgverzekering vergoeding

Moet je afvallen vanwege een medische indicatie? Dan worden de eerste 12 weken door de verzekering gedeeltelijk vergoedt. Met een aanvullende verzekering heb je recht op extra weken vergoeding. Vraag bij je zorg verzekering na wat bij hen de exacte vergoedingen zijn.

Contact met NewFigure Clinics

Heb je een vraag of opmerking over de behandeling, de voedingsschema's, recepten van NewFigure Clinics? Neem dan contact op met de helpdesk. Dat kan per telefoon, mail of via het contactformulier op hun website. Telefoonnummer is 079 342 31 49 Email adres is [email protected]

Bedrijfsgegevens NewFigure

NewFigure, Moezelstroom 13, 2721 DK Zoetermeer

NewFigure Clinics ervaringen, wat is jouw review?

Heb jij meegedaan met het dieet van NewFigure Clinics? Was dat in een kliniek of online? Hoe heb je de coaching ervaren? Ben je ook echt afgevallen met dit dieetplan? Laat jouw review, ervaring of klacht over NewFigure Clinics achter en help andere Nederlanders die op zoek zijn naar een goed en betrouwbaar dieet!

Waarom kiezen voor NewFigure Clinics?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over newfigure clinics

Is newfigure clinics betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over newfigure clinics. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is newfigure clinics actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar NewFigure Clinics te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor NewFigure Clinics 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.