Bedrijfs logo van zorgthuiswinkel

Zorgthuiswinkel

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Zorgthuiswinkel
Zorgthuiswinkel is een webshop waar iedereen terecht kan die op zoek is naar hulpmiddelen om zelfstandig te kunnen leven. Het is fijn dat wanneer je voor bepaalde dingen geen hulp meer in hoeft te schakelen maar het zelf kunt doen.

Voor ouderen en mindervaliden

Het aanbod van Zorgthuiswinkel voor ouderen en minder validen is groot. Je kunt er terecht voor rollators tot aan hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging.

Hulp bij het aan en uit kleden

Help je hulpmiddelen nodig bij het aan of uitkleden? Met kleine dingen kun je vaak een groot verschil maken. Met bijvoorbeeld een ritssluiting ring kun je je zelf eenvoudig je jas dichtritsen.

Hulp in de badkamer

Gaat het allemaal in de badkamer niet meer zo makkelijk? Zorgthuiswinkel heeft verschillende hulpmiddelen waarmee ouderen en mindervaliden gemakkelijk en zelfstandig in bad kunnen gaan zonder andermans hulp. Je zelf zelfstandig willen wassen is wat iedereen het liefst zou willen doen. Zorgthuiswinkel heeft de volgende producten in assortiment waar je uit kunt kiezen: Bad planken, Bad zitjes, Douche krukken, Douche stoelen, Persoonlijke verzorging en Badkamer veiligheid.

Gezondheidshulpmiddelen

Zoek je algemene hulp voor je gezondheid zoals een pillendoos of inlegzolen? Dan zit je bij Zorgthuiswinkel goed. Deze hulpmiddelen zijn niet specifiek voor ouderen of minder validen maar kunnen voor iedereen handig zijn. Andere algemene gezondheidsproducten die je kunt bestellen bij Zorgthuiswinkel zijn: Braces en spalken, Hamerteencorrectors, Hielbeschermers, Inlegzolen, Pillendozen, Sport producten, Teen spreiders of Warmte pads.

Zorgthuiswinkel Review

Zorgthuiswinkel is een goede webshop met een groot en uitgebreid assortiment waar je terecht kunt voor allerlei handige hulpmiddelen voor in het dagelijks leven, het huishouden of voor je algemene gezondheid. Op basis van ons onderzoek kun je concluderen dat het een veilige webshop is waar je kunt shoppen zonder dat je opgelicht wordt.
De website nis niet super duidelijk dus soms is het lastig om te zien waar je bent en hoe je door de shop kunt navigeren. Gelukkig biedt de zoekfunctie een uitkomst en kun je daarmee wat gerichter zoeken om te vinden wat je zoekt.
Voordelen van Zorgthuiswinkel zijn de snelle levertijd, gratis verzending en de snelle klantenservice. Je hoeft geen account aan te maken om je bestelling te plaatsen.

Betalen Zorgthuiswinkel.nl

Heb je gevonden wat je zocht? Je kunt je bestelling betalen met een van de gangbare betaalmethodes zoals iDeal.

Contact opnemen met Zorgthuiswinkel.nl

Heb je een vraag over je bestelling of over een product wat men aanbiedt? Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Zorgthuiswinkel per telefoon of email. De klantenservice is maandag t/m zaterdag 09:30 – 16:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer +31 76 88 60 505. Stuur je liever een mail? Stuur deze dan naar [email protected].

Zorgthuiswinkel.nl reviews, wat is jouw ervaring?

Heb jij al eens een bestelling geplaatst bij Zorgthuiswinkel? Wat is jouw ervaring met deze webshop? Deel jouw review, ervaring, beoordeling of klacht en help toekomstige klanten om een goede keuze te maken voor een thuis zorg winkel. Samen ontdekken wij of Zorgthuiswinkel een goede en betrouwbare webshop is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews