Bedrijfs logo van vitstore.com

Vitstore.com

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Vitstore.com
Ben je op zoek naar een webshop waar je goede en kwalitatieve supplementen kunt kopen om bijvoorbeeld je weerstand te verhogen, je cholesterol te verlagen of om een andere kwaal te verhelpen? Dan snap je het belang van een goede en betrouwbare vitamine webshop.
Vitstore is een webshop die supplementen verkoopt. Vitstore is gevestigd in het midden van Nederland in Gorinchem. Het doel van Vitstore is om het welzijn van mensen te vergroten door oplossingen te bedenken en aan te bieden aan klanten.
De kernwaarden van Vitstore zijn als volgt: het aanbieden van voedingssupplementen die met de grootste zorg zijn samengesteld. De supplementen zijn met de grootste zorg samengesteld en geproduceerd met hoogstaande grondstoffen. De productie gebeurd volgens strenge standaarden en richtlijnen.
Maar de vraag is, hoe beoordelen andere klanten Vitstore? Is men tevreden met de supplementen en vitaminen van deze webshop? Lees reviews van andere Nederlandse klanten en ontdek of Vitstore een betrouwbare webshop voor voedingssupplementen is.

Vitstore review

De belangrijkste redenen om te kiezen voor Vitstore zijn; altijd gratis verzending van je supplementen. Bij bet bestellen ontvang je VitPoints waarmee je kunt sparen voor extra voordelen. De supplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Twijfel je ergens over? Je kunt rekenen op het deskundige advies van hun voedingsdeskundigen.
De website staat bomvol nuttige informatie en op de product pagina lees je per product een beschrijving, samenstelling en gebruiksaanwijzing. Is er toch nog iets niet duidelijk? Dan kun je via de chat of telefonisch advies inwinnen.

Vitstore vitaminen en mineralen

Het assortiment van Vitstore bestaat uit de volgende categorieën: Vitaminen & Mineralen, Weerstand & Seizoen, Bewegen, Omega-3, Hart & Bloedvaten, Darm & Stoelgang, Nachtrust & Stress, Blaas & Prostaat, Lichaam, Zwanger & Kinderen, PEA, Kruiden en Pharmox Dieren.
Hun meest populaire supplementen zijn Multivitamine Compleet A t/m Z, Vitamine K2 - 90 mcg Capsules, Magnesium - 400 citraat, Pharmox Paard & Pony Magnesiumcitraat en ExtrOmega® Kindervisolie.

Betalen bij Vitstore

Je kunt je bestelling veilig afrekenen middels een van de volgende betaalwijzen: iDeal, Paypal, Creditcard of achteraf betalen middels Klarna of After Pay.

Contact opnemen met Vitstore

Heb je een vraag over je bestelling of wil je juist informatie voordat je een bestelling plaatst? Neem dan contact op met de klantenservice van Vitstore. Dat kan middels telefoon, chat of mail. Telefonisch is Vitstore bereikbaar op nummer 0183 - 699 450. Via WhatsApp kun je een berichtje sturen naar 06 – 27 32 32 52. Een e-mail kun je sturen naar [email protected] of [email protected]. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Vitstore ervaringen, wat is jouw review?

Heb jij al eens iets besteld bij Vitstore? Dan zijn wij heel benieuwd hoe dat is bevallen. Is je bestelling op tijd geleverd? Zijn de vitaminen en supplementen van goede kwaliteit? Ben je tevreden over het aanbod van Vitstore? Door het delen van jouw review, ervaring of klacht help je toekomstige klanten om een goed beeld te krijgen van Vitstore en een miskoop te voorkomen. Samen ontdekken wij of Vitstore een goede en betrouwbare website voor vitaminen en supplementen is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews