Bedrijfs logo van de online drogist

De online drogist

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over De online drogist
We beseffen ons sinds de coronacrisis steeds meer dat gezondheid het belangrijkste is en dat is dan ook waar steeds meer mensen hun aandacht op focussen. In dat geval kan je denken aan vitamines, supplementen, maar dat niet alleen: ook de je persoonlijke verzorging speelt mee met je gezondheid en dat zijn precies producten die je bij De Online Drogist kan vinden. Deonlinedrogist.nl heeft namelijk een enorm grote voorraad op het gebied van vitamines & supplementen, maar ook babyverzorging, make-up en items voor het sporten kan je terugvinden in deze online webwinkel. Deonlinedrogist.nl biedt talloze producten die je ook kan vinden bij winkels als de Kruidvat en Etos voor een veel lagere prijs. Maar hoe weet je nu of deze producten en deze webshop betrouwbaar is?

Lees op deze pagina alles over het aanbod, de betaalmogelijkheden, contactmogelijkheden, ervaringen en reviews over De Online Drogist en ontdek of het een betrouwbare online drogisterij is.

De Online Drogist review

Wanneer we op de website van De Online Drogist gaan dan zien we eigenlijk al direct de categorieen waar we uit kunnen kiezen en dat bied een goed overzicht voor klanten om de categorie te kiezen waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast blinkt de shopping awards en de reviews die ze hebben meteen uit en dat straalt toch wel echt betrouwbaarheid uit. Alle grote merken (L'Oreal, Davitamon, Durex, Gillette, Nivea, Vichy) zijn te bestellen en daarmee is dit wel echt een serieuze concurrent voor andere drogisterijen zoals de Kruidvat en Etos en dat moge duidelijk zijn. Deonlinedrogist.nl heeft daarnaast ook nog eens aanbiedingen die enorm aanlokkelijk zijn en dat zorgt voor koopdrang. Maar hoe betrouwbaar is De Online Drogist en wat zijn de ervaringen? Wat is de levertijd? En welke betalingsmogelijkheden zijn er? Hieronder lees je daar meer over.

Deonlinedrogist.nl betrouwbaar?

Kort antwoord: Ja. Deonlinedrogist.nl is een van de betrouwbare online drogisterijen en dat is het al jaren. Betrouwbare aanbiedingen, A-merken, snelle levertijd en een goede klantenservice zorgen ervoor dat je moeiteloos online kan shoppen naar verzorgingsproducten die je nodig hebt voor tijdens je zwangerschap, tijdens het sporten of gewoon omdat je wat gezonder wil leven (door extra supplementen te nemen).

Deonlinedrogist.nl ervaringen

Onze ervaringen met Deonlinedrogist.nl zijn tot nu toe positief, maar we begrijpen maar al te goed dat dit eenzijdig kan zijn. We horen maar al te graag van het publiek wat de ervaringen zijn met deonlinedrogist.nl. Hoe verliep het bestellen? Was de levering snel en in orde? Hoe was de kwaliteit van de producten en waren deze niet over datum? Wanneer je al eens eerder een bestelling hebt gedaan bij De Online Drogist: laat dan even een review achter op deze pagina.

De Online Drogist levertijd

Door Covid-19 is het momenteel enorm druk bij De Online Drogist en dat zorgt ervoor dat de levertijd wat later dan normaal is. Normaal zal je je pakketje binnen 1-2 werkdagen ontvangen, maar door de drukte kan dit wat dagen duren. De levertijd is dus wat langer dan normaal, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Betaalmogelijkheden bij Deonlinedrogist.nl

Je bestelling kun je bij Deonlinedrogist.nl afrekenen met iDeal, Visa, Mastercard, AmericanExpress, Paypal of zelfs met Bitcoins. Betaal je liever achteraf? Geen probleem! Je kunt je bestelling middels Afterpay achteraf betalen.

Contact opnemen met De Online Drogist

Telefonisch kan je contact opnemen met De Online Drogist via het volgende telefoonnummer: 020 7173893. Daarnaast kan je De Online Drogist ook via WhatsApp bereiken: +31 6 13503237. Wil je liever via de website contact opnemen? Dat kan via de Live Chat waarbij je direct met een drogist kan spreken. Wil je toch liever een email sturen doordat je geen tijd hebt om telefonisch contact op te nemen? Dat kan via [email protected].

Deonlinedrogist.nl reviews en ervaringen

Ben je al klant bij De Online Drogist? Dan zijn wij heel erg benieuwd naar jouw ervaring met deze online drogisterij. Hoe snel is je bestelling ontvangen en was alles naar wens? Laat jouw review, ervaring, recensie of klacht over Deonlinedrogist.nl achter en help toekomstige klanten een goede keuze maken. Samen ontdekken wij of De Online Drogist een betrouwbare online drogist is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews