Bedrijfs logo van weightworld.nl

Weightworld.nl

1.0

2 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Weightworld.nl

Is weightworld.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij weightworld.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of weightworld.nl een goede en betrouwbare site is. weightworld.nl is actief in de categorie dieet & gezond en verder ook te vinden in beauty en verzorging.

Waarom kiezen voor weightworld.nl?

Je kunt gerust bij weightworld.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met weightworld.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van weightworld.nl.

Jouw ervaringen en review over weightworld.nl

Hoe heb je het bestellen bij weightworld.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of weightworld.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt weightworld.nl overzichzelf?

WeightWorld helpt honderdduizenden klanten in heel Europa met gewichtsbeheersing en doet dit al sinds het voor het eerst haar deuren opende in 2005. Het merk heeft met haar eigen merk natuurlijke en kwalitatieve producten een positieve reputatie opgebouwd. WeightWorld heeft meer dan 200 producten waarvan een groot deel voedingssupplementen. WeightWorld’s producten bestaan uit supplementen voor gewichtsverlies en fitness, een reeks superfoods en apparaten.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Bert -

Review

Mijn idealbetaling ging fout en toch mijn geld afgeschreven! Een bestelling gedaan van 37euro. Na de betaling geen enkele bevestiging ontvangen en mijn geld wel afgeschreven! Omdat ze geen enkele info hebben over de afschrijving of bestelling sturen ze mij naar Klarna en Mollie. Die doen ook niets voor mij. Mijn geld is nu al meer dan 2mnd zoek en Weightworld beloofd van alles maar doen niets. Geen enkele toenadering. Mijn bankafschrift vinden ze ook niet voldoende! Dus koop niets bij hun webshop. Je kan zomaar je geld kwijt zijn. Er zijn genoeg andere websites. Dus neem niet het risico. Ik zal ook op andere review-sites potentiële kopers waren voor de waardeloze service.

A -

Meest populaire review

Review

Let op als je iets besteld en wil retourneren moet t terug naar Polen dus dat mag jezelf betalen. Ze zijn slordig met terug betalen. Ging steeds fout. Ik werd er ook misselijk van maar waren hiervoor niet ontvankelijk voor dus kon de rest weggooien na 2 pillen gebruikt te hebben. Zeer slechte ervaring!!!