Bedrijfs logo van dieet pro

Dieet pro

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Dieet pro
Iedereen die het weleens geprobeerd heeft weet dat afvallen moeilijk en zwaar is. Afvallen is ingewikkelder dan alleen maar even gaan sporten. Met Dieet Pro val je op een unieke manier af. Het is namelijk een shake die bijna koolhydraatbrij is en slechts 79kcal per shake bevat. Ook is de shake vet en suikervrij. In de shake zit 18 gram eiwit en bevat de shake een complete mix van mineralen en vitamines zoals vitamines B2, B3, B5, B6 en B12. Deze vitamines helpen energie vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten met doel om de bloedsuikerspiegel in balans te houden waardoor de dik makende hormoon insuline beperkt blijft.
Dieet Pro bevat ook groene thee extracten (lees hier alles over afslankpillen) die de vetverbranding verhogen. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever.
Om onder andere deze unieke redenen zijn de shakes van Dieet Pro niet te vergelijken met gangbare dieet shakes die vaak alleen soja wit bevatten en vol zitten met snelle suikers. In dit artikel lees je onze review over Dieet Pro maar ook ervaringen en reviews van andere gebruikers van Dieet Pro. Samen ontdekken wij of Dieet Pro een goede, gezonde en betrouwbare manier van afvallen is.

Dieet Pro ervaringen

Voor wie is dit programma bedoeld? Dieet Pro is nuttig voor iedereen die op een gezonde manier gewicht wil verliezen en een goed en gezond lichaam wil terug krijgen. Het afslankprogramma is voor mannen een vrouwen geschikt.
Dieet Pro is gezond en veilig te gebruiken. De shakes van het programma in combinatie met gezonde voeding kunnen al veel bijdragen aan een verantwoorde manier afvallen.
De shakes op hun website kun je bestellen. Niet alle smaken vond ik even lekker. Je hebt de keuze uit meerdere smaken. Ik vind kokos een van de lekkerste shakes. Door dat Dieet Pro kwalitatieve ingrediënten gebruikt, de ruime keuze aan smaken, de weekmeun's raad ik Dieet Pro aan, aan iedereen die moeite heeft met afvallen en iets anders wil proberen!

Dieet Pro waar kopen

Je kunt Dieet Pro het beste kopen via hun eigen website. De link zie je boven aan dit artikel staan. Het is niet te koop bij de drogisterij zoals Kruidvat.

Recepten Dieet Pro

Voorbeelden van recepten die je kunt gebruiken in combinatie met Dieet Pro zijn:
  • Vegetarische "kip" kerrie met bloemkoolrijst
  • Zalm met groene asperges en een frisse mosterdsaus
  • Tongrolletjes met groene asperges en tomatensalsa
  • Courgette/wortel-spaghetti met tofu teriyaki
  • Broccolisoep zonder room
  • Courgette lasagne
  • Ovenschotel met courgette en tomaten
  • Gewokte rundvleesreepjes met soja saus, paksoi en sesamzaadjes
  • Biefstuk met ratatouille en balsamico dressing

Contact met DieetPro.nl

Heb je een vraag of wil je advies? Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Dieet Pro middels telefoon of email. Telefonisch is men bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 uur op nummer 0251 – 860 277. Stuur je liever een mail? Het email adres is [email protected]

Bedrijfsgegevens Dieetpro.nl

De Trompet 1185, 1967 DA Heemskerk KvK-nummer: 57193347 en BTW-nummer: NL1905.00.025.B.01

Ervaringen Dieet Pro, wat is jouw review?

Heb jij het Dieet Pro dieet gevolgd en wat is jouw ervaring daarmee? Je kunt jouw review of ervaring met Dieet Pro delen en zo help je toekomstige bezoekers een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of het een betrouwbaar, goed en gezond dieet is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews