Bedrijfs logo van drogisterij plus

Drogisterij plus

1.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Drogisterij plus

Is drogisterij plus betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij drogisterij plus? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of drogisterij plus een goede en betrouwbare site is. drogisterij plus is actief in de categorie dieet & gezond en verder ook te vinden in beauty en verzorging.

Waarom kiezen voor drogisterij plus?

Je kiest voor drogisterij plus wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met drogisterij plus

drogisterij plus kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over drogisterij plus

Heb jij weleens iets besteld bij drogisterij plus? Laat ons dan weten hoe je dit ervaren hebt! Door het delen van jouw review help je andere bezoekers om een goede keuze te maken. Het delen van een review is makkelijk en binnen 1 minuut gedaan.

Wat zegt drogisterij plus overzichzelf?

Drogisterij Plus is een webshop voor alle verzorgingsartikelen voor zowel mannen en vrouwen als baby's en kinderen.

Waarom Drogisterijplus.nl?

Drogisterijplus.nl biedt A-merken zoals Gillette, Dove, Nivea, Axe, Loreal Paris enz. tot wel 40% goedkoper dan de drogisterij winkels. Dit heeft te maken met het feit dat Drogisterij plus direct gekoppeld is aan een eigen leverancier. Op deze manier kunnen de producten voor minder geld verkocht worden, en onderscheidt het zich van andere drogisterijen.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Petra Oevermans -

Review

Via bol.com kocht ik een luchtreiniger bij drogisterij plus. Na een maand ging de luchtreiniger stuk. Bij de beschrijving op de website stond dat ik twee jaar garantie op het apparaat heb. Toen ik contact opnam met drogisterij plus zei men dat het defect was veroorzaakt door gebruik en dat ik er daarom geen garantie op heb. Ik vind dit vreemd. Natuurlijk heb ik het apparaat gebruikt! Dat moet toch gewoon kunnen? Ik raad anderen aan hun geld elders te besteden, geef uw geld uit bij een bedrijf waar je niet als vuil wordt behandeld zodra er iets aan de aankoop mankeert.