Bedrijfs logo van intoleran

Intoleran

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Intoleran
Disolut is van naam veranderd en heet tegenwoordig "Intoleran Digestive Experts". Intoleran is een van de weinige aanbieders die producten hebben die ervoor zorgen dat je ondanks een intolerantie voor lactose, fructose en histamine toch de waren kan nuttigen die deze stofjes bevatten. Dat zorgt er dus voor dat je gewoon die heerlijke taart met slagroom kan eten zonder al te veel problemen en dit zorgt er ook voor dat je toch gewoon een heerlijke cappuccino kan nuttigen wanneer je dat wil. Dat is tenminste de belofte die Disolut maakt, maar in hoeverre klopt dit eingelijk? Is Disolut betrouwbaar en kan je er dus ook echt op vertrouwen dat het ook voor jou uitkomst kan bieden? Hier op deze pagina lees je de review, lees je wat Disolut producten voor je kunnen betekenen en lees je ook de reviews van anderen.

Disolut review

Het is toch echt vervelend om telkens te letten op alles wat je eet, want je ontkomt er niet aan of je vindt tegenwoordig wel een beetje of zelfs veel stofjes waar je intolerant voor bent. De meest bekende intolerantie is dan ook lactose intolerant, maar er zijn ook andere intoleranties die bekend zijn. Je hebt echt al van alles geprobeerd, maar kan maar niet met een oplossing komen. In dat geval kan je Disolut proberen. Disolut zorgt er namelijk voor dat de kans op heftige reacties op intolerantie zich voor doen en het kan dan ook zo zijn dat dit de juiste oplossing voor je is. Niet geschoten is altijd mis, dus probeer het nu met de verschillende producten en bekijk of dit voor jou werkt. De reviews zijn veelbelovend en geven wel aan dat Disolut betrouwbaar is.

Intoleran Digestive Experts Lactose, Fructose en Histamine intolerantie

Wanneer je een lactose intolerantie hebt kan je kiezen tussen de volgende producten: Disolact Once-A-Day, Disolact Lactase druppels, Disolact lactase. Bij Fructose intolerantie kan je de volgende producten bestellen: Lutomerase 5 Capsules, Lutomerase 36 Capsules, Lutomerase 108 Capsules. Heb je een histamine intolerantie, dan heb je de keus uit de volgende producten: DAOfood Plus 60 Capsules, DAOfood Plus Proefmonster, 5 Capsules, DAOfood 60 Mini Tabletten, DAOfood Mini Tabletten Proefmonster. Zoals je kan zien is het afhankelijk van je intolerantie wat je nodig hebt bij Disolut.

Betalen bij Intoleran Digestive Experts

Er is niet zo fijn als het eenvoudig kunnen betalen bij een webwinkel en dat is precies waarin Disolut jou ook kan voorzien. Je kan betalen met iDeal, Paypal en per Creditcard (MasterCard & VISA).

Contact opnemen met Intoleran Digestive Experts

Meer informatie opvragen of vragen hebben over een bestelling die je hebt gedaan moet altijd mogelijk kunnen zijn en dat is ook precies wat Disolut mogelijk maakt. Disolut kan je telefonisch of per email benaderen en je krijgt daar dan ook de antwoorden die je zoekt over je intolerantie en hoe de producten je daarbij kunnen helpen. Hieronder vind je de contactgegevens.

Intoleran Digestive Experts
Fruitier De Talmaweg 6
8435 WE Donkerbroek

Telefoon: 051 67 945 24
Email: [email protected]

Intoleran Digestive Experts  reviews en ervaringen

Heb je al een kuur ondergaan via Disolut zodat je toch die heerlijke producten zoals yoghurt, melk, kwark, slagroom, karnemelk kan nuttigen terwijl je een lactose intolerantie hebt? Dan horen wij graag hoe je dat hebt ervaren. Wat vond je van het resultaat en hoe vond je de behandeling? Ben je er tevreden mee of juist niet? Je kunt je review, ervaring of klacht delen met ons. Dankzij jouw review help je toekomstige klanten een goede keuze te maken en ontdekken wij of Disolut betrouwbaar is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews