Bedrijfs logo van stackeronline.com

Stackeronline.com

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Stackeronline.com
Heb je een nieuw sportief doel in gedachten of wil je je zelf fitter voelen door middel van sport en supplementen? Ongeacht je doel is het belangrijk om supplementen te kopen bij betrouwbare en kwalitatieve winkels. Al ruim 15 jaar is Stacker2 een begrip en toonaangevend merk op het gebied van supplementen en sportvoeding. Via de website wordt het volledige assortiment Stacker aangeboden met als voordeel een directe en snelle levering. Op deze pagina lees je alles over StackerOnline, zoals het aanbod/ assortiment, kwaliteit, prijzen, ervaringen en reviews. Heb jij al iets besteld bij StackerOnline? Laat dan jouw review achter!

StackerOnline review

De website van StackerOnline ziet er op het eerste oog wat verwarrend uit. De navigatie balk bevat meer items dan erin passen waardoor het iets chaotisch overkomt. Verder is de website wel overzichtelijk en wordt je als bezoeker aan de hand meegenomen om de juiste keuze te maken. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig via het hoofdmenu direct naar de product categorie naar keuze. De filter op de homepagina waar je kunt doorklikken naar allergie'n is zeer handig. Jammer dat dit niet vanaf het hoofdmenu is te bereiken, het is een handige functie. Zodra je gevonden hebt wat je zoekt, klik je door naar de product pagina. Daar lees je nog veel meer informatie over het product en zie je ook het nutriƫnten informatie label. Overtuigd? Klik eenvoudig door naar afrekenen om veilig te betalen en je producten te ontvangen.

StackerOnline assortiment en aanbod

Je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten sportvoeding. Je kunt het aanbod filteren op thema of doel. Zo zijn de populairste categorie afslanken, eiwitten, pre workout, intra workout, testosteron, amino's, creatine, gezondheid en USA import.

Voordelen StackerOnline

  • Gratis verzending vanaf 35 EURO
  • Voor 12 uur besteld, is de volgende dag in huis
  • Scherpe prijzen voor sportvoeding en supplementen


Betaalmogelijkheden

Je kunt afrekenen middels Paypal, Visa, iDeal, MasterCard of American Express.


Contact mogelijkheden

Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met telefoonnummer +31 (0)6 - 48 14 47 78. Dit kan op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur. Via email kun je ook contactopnamen, je kunt een mail sturen naar [email protected].


Adres gegevens

StackerOnline Nieuwe binnenweg 5 3014 GA Rotterdam Nederland


Reviews StackerOnline, wat is jouw ervaring?

Heb jij iets besteld bij StackerOnline? Hoe is dat bevallen en was je tevreden over je bestelling? Is de kwaliteit van de sportvoeding wat je ervan verwacht had of juist teleurstellend? Jouw review is belangrijk voor ons! Je helpt toekomstige, potentiƫle klanten, een goede keuze maken. Samen ontdekken wij of StackerOnline een betrouwbare voedingssupplementen en sportvoeding shop is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews