Ergonomiewinkel.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van ergonomiewinkel.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.ergonomiewinkel.nl/.

Wat vind je van ergonomiewinkel.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over ergonomiewinkel.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

ergonomiewinkel.nl Review

Het belang van een goede werkplek wordt vooral bij thuiswerken onderschat. Een verkeerd ingestelde werkplek kan resulteren in nare klachten. Je kunt zelf al veel doen om gezonder thuis of op kantoor te werken door bijvoorbeeld regelmatig pauzes te nemen van het werken met een beeldscherm, langdurige zitten te onderbreken (1keer per half uur 2 minuten), de juiste lichaamshouding aannemen tijdens het werken en goed te stretchen. Maar investeren in een goede werkplek is ook een must als je uren achter de computer doorbrengt. Bij de ErgonomieWinkel.nl kun je een zit sta bureau of balstoel kopen. Met een balstoel neemt je lichaam een actieve werkhouding aan.
Heb je een balstoel of zit sta bureau op het oog en wil je die bestellen bij ErgonomieWinkel.nl? Lees deze review en ontdek of het een goed en betrouwbare webshop is voor ergonomische balstoelen!

Wat is een balstoel?

Als je op een bolstoel zit moet je continu zoeken naar evenwicht tussen je eigen gewicht en de zwaartekracht wat resulteert in een ideale zithouding. Je buik, rug en borstspieren worden verstevigd. De spanning van je schouders en rug wordt weggenomen. Bij het gebruik van de balstoel zal je merken dat de armleuningen extra laag geplaatst zijn en alleen als hulp dienen tijdens het opstaan maar geven geen steun terwijl je in de actieve zithouding zit.

Review ErgonomieWinkel.nl

Bestel je bij ErgonomieWinkel dan profiteer je van voordelen zoals gratis verzending, je kunt achteraf betalen. Indien je je bestelling voor 21 uur plaatst wordt hij dezelfde dag nog verzonden, zodat jij de volgende dag al kan werken op een arbo verantwoorde stoel!

Aanbod ErgonomieWinkel.nl

Het aanbod balstoelen bestaat uit de volgende types: Balstoel met rugleuning, bal stoel met armleuningen, balstoel op wieltjes, verstelbaar balstoel in de hoogte.
Enkele van de modellen die te koop zijn bij ErgonomieWinkel zijn: Balstoel 121b (Pallosit Pallone) Balstoel 142a (Pallosit Pallone) Balstoel 142a (Pallosit Pallone)

Betalen bij ErgonomieWinkel.nl

Je kunt je nieuwe ergonomische balstoel veilig afrekenen met iDeal. Ook handig om te weten: je kunt ook achteraf/ op factuur betalen.

ErgonomieWinkel.nl Contactmogelijkheden

ErgonomieWinkel is onderdeel van GBS Shops, Apolloweg 34, 8239 DA Lelystad De klantenservice is dagelijks bereikbaar van 10 tot 17 uur op telefoonnummer 0320-748074 of je kunt een email sturen naar [email protected].

ErgonomieWinkel.nl reviews, ervaringen en recensies

Heb jij een balstoel besteld bij ErgonomieWinkel? Merk je dat je houding en je eventuele klachten zijn afgenomen? Hoe tevreden ben je over je bestelling? Is deze snel geleverd en was de bestelling compleet? Wij zijn benieuwd naar jouw review! Laat jouw ervaring, recensie of eventueel klacht achter en help toekomstige klanten van ErgonomieWinkel ontdekken of het een goede en betrouwbare webshop is voor een zit sta bureau of balstoelen!

Andere bedrijven uit categorie lifestyle

Waarom kiezen voor ergonomiewinkel.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over ergonomiewinkel.nl

Is ergonomiewinkel.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over ergonomiewinkel.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is ergonomiewinkel.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond en in de subcategorieën: lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar ergonomiewinkel.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actiecodes voor ergonomiewinkel.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.