Droomidee.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van droomidee.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.droomidee.nl/.

Wat vind je van droomidee.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over droomidee.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

droomidee.nl Review

Slaap heeft een grote invloed op je gezondheid, productiviteit, stress en geluk. Een slechte nachtrust leidt vaak tot vermoeidheid en gespannenheid. Daarom is het belangrijk om een goed matras te hebben. Matrassen zien er op het eerste gezicht allemaal het zelfde uit. Wit en donzig. Desalniettemin zijn er veel verschillen tussen matrassen. Slaap je op een verkeerd matras kun je rugklachten krijgen wat weer kan leiden tot andere gezondheidsklachten.
Bij DroomIdee kun je kwalitatieve matrassen kopen. In dit artikel kijken wij naar DroomIdee en lees je alles over DroomIdee zoals het proefslapen, contact en betaalmogelijkheden, reviews en ervaringen over DroomIdee.

DroomIdee review

DroomIdee wil niet alleen top kwalitatieve matrassen leveren maar ook een goede service bieden. Ze streven ernaar om transparant te zijn en een eerlijke prijs te bieden voor de matrassen. DroomIdee is al actief sinds 2013 en hebben altijd een lage prijs en beste service als focus gehad. Redenen om bij DroomIdee je matras te kopen zijn: Gratis bezorg- en retourservice, 100 dagen proefslapen, deskundige klantenservice. Bestel je je matras vandaag? Heb je deze morgen in huis. Op je aankoop ontvang je 10 jaar garantie en kun je 100 dagen proefslapen.
Wil je het matras proberen? Dat kan! Je kunt 100 100 dagen jouw nieuwe pocketvering matras uitproberen. Niet tevreden? Dan kun je het kosteloos omruilen voor een ander matras.
DroomIdee biedt een laagste prijs garantie. Omdat zij geen fysieke winkels hebben of andere grote overhead kosten, kunnen zij de laagste prijs bieden.

DroomIdee Topkwaliteit Matrassen

Bij DroomIdee kun je terecht voor de volgende matrassen: Medische matrassen, Matras op maat, Afwijkende lengte maten en Pocketvering matrassen. De pocketvering matrassen zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen: Pocketvering Matras 80×200, Pocketvering Matras 90×200, Pocketvering Matras 120×200, Pocketvering Matras 140×200, Pocketvering Matras 160×200, Pocketvering Matras 180×200 en Pocketvering Matrassen 210cm.

Betalen bij DroomIdee

Je kunt je nieuwe matras veilig afrekenen middels een van de volgende betaalmethodes: Paypal of Ideal. Wil je liever achteraf betalen dan is dat mogelijk met After pay.

Contact met DroomIdee

Heb je een vraag over een van de matrassen van DroomIdee? Of heb je al reeds iets besteld en heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice van DroomIdee. Telefoonnummer van de klantenservice is 085 760 0742. Per mail is DroomIdee bereikbaar via [email protected]. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 t/m 17:30 uur. DroomIdee is gevestigd aan Nicolaas Beetsstraat 6A, 3511 HE in Utrecht.

DroomIdee reviews, wat is jouw ervaring?

Heb jij al eens een pocketvering, medisch matras of matras op maat besteld via DroomIdee? Ben je er tevreden mee? Heb je gebruik gemaakt van de gratis proefslaap mogelijkheid? Is je matras snel geleverd? Heb je contact gehad met de klantenservice en hoe is dat bevallen? Wij lezen graag jouw review, ervaring of juist klacht over DroomIdee. Samen ontdekken wij of DroomIdee een goede matrassen webshop is om je volgende matras te kopen!

Waarom kiezen voor droomidee.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-11-2021

Veel gestelde vragen over droomidee.nl

Is droomidee.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over droomidee.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is droomidee.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond en in de subcategorieën: beauty en verzorging lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar droomidee.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor droomidee.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.