DiabetesMagazijn.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van DiabetesMagazijn.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://DiabetesMagazijn.nl.

Wat vind je van DiabetesMagazijn.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over DiabetesMagazijn.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

DiabetesMagazijn.nl Review

Diabetes is een veelvoorkomende ziekte en het is van belang om goede kwaliteit diabeteshulpmiddelen te kopen. Daarom is het goed om voor het bestellen reviews te lezen. Diabetesmagazijn verkoopt onder andere glucosemeters, teststrips en alle toebehoren van bekende en minder bekende merken. Lees op deze pagina alles wat je moet weten over Diabetesmagazijn, zoals de voordelen, het aanbod, betaalmogelijkheden, reviews ervaringen en klachten, en ontdek of het een betrouwbare webshop is voor diabetes hulpmiddelen.
Diabetesmagazijn.nl website

Reviews met Diabetesmagazijn.nl

Diabeteshulpmiddelen worden niet altijd vergoed door de verzekering dus is het goed om te weten dat er webshops zijn die voor een lagere prijs meetstrips en teststrips verkopen. De website van DiabetesMagazijn is overzichtelijk en dankzij de categorieën kun je snel vinden wat je zoekt. Je bestelling kun je vervolgens veilig afrekenen. Onder de verschillende producten vind je ook ervaringen van klanten en die zijn veelal wel positief. De omschrijving van de producten is soms aan de korte kant, zou fijn zijn als men uitgebreidere product informatie zou geven zodat je als klant voor het bestellen beter geïnformeerd wordt.

Voordelen

Enkele van de vele voordelen van Diabetesmagazijn.nl zijn: Duidelijke en mooie website waar je snel en makkelijk vind wat je nodig hebt. De keuze en aanbod is gevarieerd en ruim zodat er veel keuze is. De bestelling wordt boven 30 eur gratis verzonden. Ook hoef je niet lang op je bestelling te wachten, want voor 23.30 uur besteld is de volgende dag in huis!

Aanbod en merken Diabetesmagazijn

Het aanbod van deze webshop bestaat onder andere uit glucosemeters, teststrips, lancetten, prikpennen, pennaalden, sensoren, tabletten en controlevloeistof. De merken die men verkoopt zijn onder andere: Accu-check, BD, CareSens, Contour, Diatesse, Lift en Wellion.

Diabetesmagazijn.nl betaalmogelijkheden

Zodra je gevonden hebt wat je nodig hebt kun je de bestelling veilig afrekenen middels de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, Apple Pay, Creditcard en Bancontact. De bestellingen worden verzonden via DHL.
Betalen

Contact met Diabetesmagazijn.nl

Heb je een vraag of wil je contact opnemen met deze shop? Ze zijn via verschillende manieren te bereiken. Via WhatsApp kun je een bericht sturen naar telefoonnummer 31614711941. Stuur je liever een mailtje? Dat is mogelijk via het contactformulier op hun website of per email naar [email protected].

Bedrijfsgegevens

Diabetesmagazijn.nl is onderdeel van Carestores B.V. 
Goudsesingel 130 3011KD, Rotterdam 
KvK: 72849126 
BTW: NL859259602B01

Reviews en ervaringen met diabetesmagazijn.nl

Heb je een bestelling geplaatst via Diabetesmagazijn.nl? Hoe heb je dat ervaren? Is je bestelling op tijd bezorgd? Heb je de klantenservice nodig gehad en hoe is dat contact gegaan? Jouw review, ervaring, beoordeling, recensie of klacht over DiabetesMagazijn kun je delen op ReviewDesk. Wij lezen deze graag. Ook help je toekomstige klanten van DiabetesMagazijn om een goede keuze te maken. Samen ontdekken we of DiabetesMagazijn een betrouwbare webshop is!

Waarom kiezen voor DiabetesMagazijn.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over diabetesmagazijn.nl

Is diabetesmagazijn.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over diabetesmagazijn.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is diabetesmagazijn.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar DiabetesMagazijn.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor DiabetesMagazijn.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.