Comfort hulpmiddelen.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van comfort hulpmiddelen.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.comforthulpmiddelen.nl.

Wat vind je van comfort hulpmiddelen.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over comfort hulpmiddelen.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

comfort hulpmiddelen.nl Review

Zelfstandig wonen is niet altijd vanzelf spreken en soms heeft iemand een helpende hand nodig. Denk aan spullen om het aankleden, douchen of slapen aangenamer te maken. Je kunt je voorstellen dat zulke spullen van goede kwaliteit moeten zijn, je zal ze immers bijna dagelijks gebruiken. Om die reden is het van belang om een betrouwbare webshop te kiezen om deze comfort hulpmiddelen te bestellen. De website comforthulpmiddelen.nl verkoopt deze producten. Maar hoe weet je of dit een goede en betrouwbare keuze is? Lees op deze pagina alles over het aanbod, betaal en contact mogelijkheden, reviews en ervaringen. Ontdek of comforthulpmiddelen.nl een betrouwbare website is.

comforthulpmiddelen.nl review

Op het eerste oog heeft de website een frisse en moderne uitstraling. Door de slimme verdeling van categorieën kun je als bezoeker snel navigeren naar de juiste categorie. De categorie is niet zo uitgebreid als we vaker zien, regelmatig zien we in de categorie filters waarmee je het product aanbod kunt filteren. In dit geval zijn de producten alleen te filteren op merk of prijs. Je kunt vervolgens door klikken naar de product pagina om meer informatie te lezen en het product te bestellen.
De belangrijkste voordelen van Comfort Hulpmiddelen zijn de snelle levering. Je bestelling wordt binnen 2-3 dagen afgeleverd. Bestel je vanaf 50 euro? Dan betaal je geen verzendkosten en anders kost het 4,95 euro.

Aanbod van Comfort Hulpmiddelen

Het product aanbod van Comforthulpmiddelen.nl bestaat onder andere uit deze hoofd categorieën: Aankleden, Bad-Douche en Toilet, Bed en slapen, Bescherming-veiligheid, Eten en drinken, Handige dagelijkse hulpmiddelen, Hulpmiddelen voor de zorg, Kleding en schoenen, Lezen en schrijven, Lopen, Oefening, Rolstoel en scootmobiel. Onder elke categorie vind je nog veel meer specifiekere subcategorie zodat je sneller kan vinden wat je zoekt. Kortom, het aanbod van zorg hulpmiddelen voor thuis is groot.

Betalen bij Comforthulpmiddelen.nl

Bij Comfort Hulpmiddelen kun je veilig betalen met Mastercard, iDeal, Paypal, Overboeking, achteraf betalen via Billink of met een Tikkie.

Contact met Comforthulpmiddelen.nl

Heb je een vraag over een comfort hulpmiddel of heb je reeds iets besteld en is er iets niet duidelijk? Neem dan contact op met Comfort Hulpmiddel. Telefonisch is men bereikbaar op nummer 06 29479126. Op werkdagen bereikbaar tussen 9 en 14.30 uur. Stuur je liever een email? Stuur deze dan naar [email protected]. Het bedrijfsadres van Comfort Hulpmiddelen is Hammarskjöldplaats 52, 3069 RC, Rotterdam.

Comfort Hulpmiddelen reviews en ervaringen

Heb jij een product besteld bij Comforthulpmiddelen.nl? Zou je deze winkel voor comfort hulpmiddelen aanbevelen bij vrienden of juist? Laat jouw review, ervaring of juist klacht achter en help toekomstige bezoekers een goede keuze te maken. Door het verzamelen van reviews ontdekken wij of Comfort Hulpmiddelen een betrouwbare webshop is voor zorg hulpmiddelen voor thuis.

Waarom kiezen voor comfort hulpmiddelen.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-11-2021

Veel gestelde vragen over comfort hulpmiddelen.nl

Is comfort hulpmiddelen.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over comfort hulpmiddelen.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is comfort hulpmiddelen.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond en in de subcategorieën: lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar comfort hulpmiddelen.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor comfort hulpmiddelen.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.