Care delta

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van care delta. Lees de reviews en bezoek de website https://www.caredelta.nl/.

Wat vind je van care delta?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over care delta

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

care delta Review

Je gezondheid wordt steeds belangrijker en belangrijker, dat hebben we wel gemerkt met de corona crisis en daarbij is het belangrijk dat je preventief bezig gaat met het werken aan je gezondheid. Je kan denken aan vitamines, gezond eten, sporten, maar zo zijn er ook producten die je kunnen helpen bij het gezond blijven. Care Delta is een van de webshops die zich hier op richt en noemt zich zelfs de nummer 1 in gezondheidsproducten. Maar is dat ook echt waar? Hoe betrouwbaar is CareDelta en kan je hier wel veilig bestellen? 

CareDelta review

Boven de 40 euro gratis verzending, veilig bestellen en de nummer 1 in gezondheidsproducten. Care Delta maakt haar beloftes waar en dat merk je ook wel aan de service die ze bieden. Tot dusver hebben we geen negatieve recensie of beoordeling ontvangen over dit bedrijf en dat is positief, maar dat kan altijd veranderen en dus houden deze webwinkel scherp in de gaten. Wanneer je wil investeren in preventieve gezondheid dan ben je bij Care Delta aan het goede adres. Snel geleverd, betrouwbaar en natuurlijk ook de kwaliteit die je mag verwachten van producten die je bestelt. Heb je zelf al ervaring met deze webshop en wil je je review achterlaten? Dat helpt ons allemaal bij het veilig houden van het internet!

Care Delta aanbod

Care Delta heeft een assortiment gericht op horen, zien en meten. Voor het horen kan je denken aan de volgende categorieen: Achter hoortoestel reinigen, Gehoorbescherming, Hoortoestelbatterijen, In oor hoortoestel reinigen, Oorverzorging. Voor het zien kan je ook terecht voor een breed aanbod in Blauw licht bril, Bril reinigen, Leesbril, Lenzenvloeistof, Veiligheidsbrillen. Ze zeggen ook wel eens, meten is weten en dat kan je via Care Delta doen met de volgende product categorieen: Bloeddruk, Gewicht, Saturatie / Zuurstof, Slaapgedrag, Temperatuur, Zuurstofmeter. Verder kan je voor hygiene (handgel, mondkapjes) en hulpmiddelen (kussen, fitness en meer) terecht. 

Betalen bij Care Delta

Care Delta is de nummer 1 in gezondheidsproducten en ze maken het dan ook eenvoudig voor jou om een bestelling te doen. Zo kan je betalen met iDeal en per Creditcard (Mastercard & VISA). Dus betaalmogelijkheden genoeg voor de producten die je graag wil bestellen.

Contact met CareDelta

Care Delta is een van de webshops waar je dus moet zijn voor preventieve gezondheidsmaatregelen en over de producten en het bedrijf zelf kan je dan ook de nodige vragen hebben. In dat geval is het altijd mogelijk om op werkdagen contact op te nemen met de klantenservice. Dat kan zijn om een technische vraag over een product, maar ook gewoon over een bestelling of als je meer informatie nodig hebt. Contact opnemen kan via de volgende informatie.

Care Delta B.V.
Bergweg 49
3707 AA Zeist
Nederland

Telefoonnummer: +31 30 697 3256
Email: [email protected]

Care Delta ervaringen, wat is jouw ervaring?

Heb je al eens een bestelling gedaan bij Care Delta en hoe heb je dit dan ervaren? Heb je snel de bestelling gekregen en hoe was de kwaliteit van de producten? Kon je eenvoudig de betaling doen en heb je makkelijk je vragen kunnen stellen aan de klantenservice van Care Delta? Op deze pagina willen we graag alle reviews samenbrengen zodat we precies weten of CareDelta betrouwbaar is en een van de betere webshops is om producten te bestellen voor preventieve gezondheid op het gebied van horen, zien en meten.

Andere bedrijven uit categorie horen en zien lifestyle

Waarom kiezen voor care delta?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over care delta

Is care delta betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over care delta. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is care delta actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond en in de subcategorieën: horen en zien lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar care delta te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor care delta 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.