Blacktree Naturals

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Blacktree Naturals. Lees de reviews en bezoek de website https://www.blacktreenaturals.com/.

Wat vind je van Blacktree Naturals?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Blacktree Naturals

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Blacktree Naturals Review

Als het goed is gebruik je zeep dagelijks en sinds we te maken hebben met het Covid-19 virus is het stuk wassen van je handen een standaard geworden. Kortom, zeep is een van de weinige producten die je iedere dag gebruikt en wellicht gebruik je de welbekende fabriekszeep. Heb je er over nagedacht om natuurlijke zeep te gebruiken? Blacktree is een specialist in natuurlijke zeep op basis van olijf olie. Op deze pagina lees je alles over de zeep van Blacktree zoals: contact mogelijkheden, betaalmogelijkheden, ervaringen en reviews over Blacktree.

Waarom natuurlijk zeek gebruiken?

Er zijn vele voordelen waarom je zou willen afstappen van de fabriekszeep naar natuurlijke zeep. Een van de redenen is dat natuurlijk zeep je huid niet uitdroogt, wat het geval is met fabriekszeep. De reden daarvan is dat glycerine, die in de ingrediënten van de de natuurlijke zeep aanwezig zijn, niet eruit gehaald worden, in tegenstelling tot fabriekszeep. Omdat de glycerine verwijderd is, voelt je huid na het douchen droog en trekkerig aan en kunnen ze je een mooie fles bodylotion aansmeren :)
Door het gebruik van natuurlijke zeep wordt je huid op een milde wijze gereinigd. Natuurlijke zeep is ook praktisch. Je kunt een blok zeep altijd meenemen want het past in je koffer. Vloeistoffen zijn verboden in het vliegtuig (je mag maximaal 100 milliliter meenemen).
Het is ook goedkoper om natuurlijk blok zeep te gebruiken. Met 1 blok doe je gemiddeld 3 tot 4 maanden (bij normaal gebruik). Behalve economische en praktische redenen is een ander voordeel dat je van natuurlijk zeep ook voller haar krijgt!

Betalen bij Blacktree Naturals

Je kunt je nieuwe natuurlijke zeep veilig betalen met een van de volgende betaalwijzen: iDeal, Apple Pay, American Express of Creditcard.

Contact met Blacktree Naturals

Sta je op het punt van bestellen en wil je informatie over een bepaalde natuurlijke zeep? Je kunt contact opnemen met de klantenservice per email: [email protected] De klantenservice is telefonisch helaas niet bereikbaar.

Bedrijfsgegevens

De bedrijfsgegevens van Blacktree Naturals zijn: Adres: Schiemond 20, 3024EE, Rotterdam / NL KVK: 75610310 en BTW: NL002357132B76

Blacktree reviews en ervaringen

Heb je al eens iets besteld bij Blacktree? Hoe snel is je zeep geleverd en ben je er blij mee? Merk je dat het voor je huid fijner aanvoelt? Doe je er lang mee? Jouw ervaring of review is voor ons en voor nieuwe klanten van Blacktree Naturals enorm belangrijk en waardevol. Door het delen van jouw review help je nieuwe klanten een goede keuze maken. Samen ontdekken wij of Blacktree Naturals een goede en betrouwbare webshop is voor olijf olie zeep.

Waarom kiezen voor Blacktree Naturals?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over blacktree naturals

Is blacktree naturals betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over blacktree naturals. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is blacktree naturals actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Blacktree Naturals te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor Blacktree Naturals 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.