Clicky

Wat vind je van zpey.com?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over zpey.com

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Is zpey.com betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij zpey.com? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of zpey.com een goede en betrouwbare site is. zpey.com is actief in de categorie dieet & gezond en verder ook te vinden in beauty en verzorging.

Waarom kiezen voor zpey.com?

Je kiest voor zpey.com wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met zpey.com

Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met zpey.com..

Jouw ervaringen en review over zpey.com

Hoe heb je het bestellen bij zpey.com site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of zpey.com een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt zpey.com overzichzelf?

Over Zpey

Zpey is gebaseerd op een aanvankelijke droom om een ​​vlieghengel te maken waarmee vliegvissers beter kunnen werpen, met minder kracht, wat resulteert in minder belasting van hun lichaam. Arve Evensen uit Noorwegen bracht in 2005 3 maanden door in de fabriek in Korea om de eerste serie gebogen grepen te ontwikkelen Nadat het allereerste prototype met de beroemde gebogen onderste handgreep het levenslicht zag, hebben we de hele tijd geprobeerd om dichter bij deze ambitie te komen, maar tegelijkertijd hebben we onze focus geleidelijk op alle andere aspecten van vliegvissen vergroot. : Het ontwerpen van fantastische hengelacties, het ontwerpen van nieuwe en betere vlieglijnen en het ontwerpen van vliegenmolens, onderlijnen, looplijnen etc. Zpey staat momenteel bekend als een van de toonaangevende fabrikanten van vliegvisuitrusting en we hebben verschillende van 's werelds toonaangevende vliegvissers, vliegwerpinstructeurs en vlieggieters in ons Zpey-team. Onze primaire markt is Scandinavië, maar we zijn zeer actief in verschillende andere Europese landen.
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Er zijn nog geen product reviews geschreven.