Clicky

Remescar

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van remescar. Lees de reviews en bezoek de website https://remescar.com/nl-nl/.

Wat vind je van remescar?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over remescar. Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond en in de subcategorieën: beauty en verzorging lifestyle

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over remescar

Julie

remescar anti wallen en donkere kringen

Het werkt echt super goed! Je wallen verdwijnen natuurlijk niet helemaal maar binnen drie minuten zijn ze echt bijna helemaal weg. Het trekt je huid wat strakker en maakt de kleur minder. Ik vind het echt top spul! Mijn vriendinnen gebruiken het ook. Ik had wel gehoopt dat het iets langer zou blijven zitten, bij mij is het effect na 4 uur wel echt een beetje verdwenen. Ik moet hard lachen om alle mensen hier die zeggen dat het een witte waas geeft, je het niet onder je make-up kan doen (het moet namelijk erover heen) of geen verschil zien. Zij hebben heel overduidelijk niet goed de handleiding gelezen die hele specifieke instructies geeft... Ook werd het product zonder enige problemen de volgende dag bezorgd.

2 maanden geleden gepost

Maaike van Hedel

Remescar Instant Pore Reducer - Skin Perfector

Ik kan niet meer zonder! Mijn vriendinnen zijn ondertussen ook fan. Mijn huid ziet er terug mooi uit en voelt zacht aan.

6 maanden geleden gepost

Rad

Creme trgen hangende oogleden

Als je je aan de gebruiksaanwijzing houdt, werkt het goed! Wat een uitkomst :-)

7 maanden geleden gepost

L.Nuijten

Cadeau gekregen

Correctie op mijn vorige post, per ongeluk maar 1 ster gegevej

8 maanden geleden gepost

Carina

Collageenmasker, rimpelcorrector en wallen en donkere kringen

Remiscar wallen en donkere kringen werkt echt! Ik zie er na gebruik veel frisser uit. Doet echt wat het beloofd!

1 jaar geleden gepost

Martine

Remescar Wallen en donkere kringen

Ik heb Remescar Wallen en donkere kringen geprobeerd nadat ik bij mijn beste vriendin echt het verschil zag. Ben nogal kritisch wanneer het over huidverzorgingsproducten gaat. Heb al zoveel verschillende merken geprobeerd maar dit product doet echt wat het beloofd. Ik heb eerst een beetje zitten sukkelen met het correct aanbrengen, de crème is nl. zeer geconcentreerd dus dit breng je niet aan zoals een gewone dagcrème. Dit lukt me nu aardig en wanneer mensen zeggen dat ik straal, kan mijn geluk niet op!

over 1 year geleden gepost

Amanda

wallen en donkere kringen

Ik ben begonnen met crème voor donkere kringen onder mijn ogen en heb vrij snel daarna ook de crème voor hangende oogleden aangeschaft, het is echt ongelofelijk maar binnen een paar minuten trekken de donkere kringen onder mijn ogen weg net als de hangende oogleden! Ik heb 3 weken geleden de rimpel crème gekocht voor mijn neus lippen plooi, ook dit werk fantastisch 👍🏻 Ik kan Remescar aan iedereen aanraden, echt een top product.

over 1 year geleden gepost

Diana

Instant rimpel corrector

Door te vermageren is mijn huid wat slapper geworden. Ik heb rimpels onder ogen gekregen. Door deze crème te gebruiken, gaan die echt goed weg. Handig dat je het aanbrengt en meteen je rimpels ziet verminderen.

over 1 year geleden gepost

Julie

Remescar tegen wallen

Heel tevreden over. Ik was een beetje sceptisch toen ik het aankocht, maar ben positief verrast. Ik gebruik het telkens als ik 's avonds weg ga onder mijn make-up, zo dat ik er extra fris uitzie :) Mijn wallen zijn opvallend beter. Ik kan het enkel aanraden!

over 1 year geleden gepost

Els

Wallen en Donkere Kringen

Zeer tevreden van de wallen en donkere kringen creme. Met twee kleine kindjes in huis zie ik er zo goed als permanent vermoeid uit. Via een collega Remescar ontdekt en in het weekend geprobeerd. Ik vond dat mijn wallen echt een pak minder waren. Ik gebruik het niet elke dag, maar wel als ik eens naar een familiefest of soms naar kantoor ga.

over 1 year geleden gepost

Linda

Hangende oogleden

Meteen na het inmasseren zag ik het resultaat: mijn oogleden werden direct gelift. Ik liet het mijn dochter zien en die dacht dat ik mijn ogen optrok maar het integendeel was waar. Dit was het resultaat van het serum. Het is een prijzig product maar ik ben heel erg tevreden met wat het doet dus ik blijf het zeker gebruiken. Een cosmetische chirurgische ingreep is voor mij geen optie dus ik houd het hierbij. Top product!

over 1 year geleden gepost

Stefanie

Top product tegen wallen (Remescar Wallen & Donkere Kringen)

Ik ben geschrokken van het resultaat! Deze crème vermindert echt wallen na enkele minuten. Ik kon het eigenlijk niet geloven. Je moet wel goed de instructies lezen want als je te veel van het product gebruikt, kan het wit uitslaan. Ik ben hier echt tevreden mee!! Ik gebruik het niet dagelijks maar wel in het weekend als ik wegga.

over 1 year geleden gepost