Remescar

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van remescar. Lees de reviews en bezoek de website https://remescar.com/nl-nl/.

Wat vind je van remescar?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over remescar. Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond en in de subcategorieën: beauty en verzorging lifestyle

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over remescar

L.Nuijten

Cadeau gekregen

Correctie op mijn vorige post, per ongeluk maar 1 ster gegevej

5 dagen geleden gepost

L. Nuijten

Cadeau gekregen

Ik lees hier mensen die zeggen 'het doet niks', onmogelijk, je gebruikt het dan niet goed. Als je precies doet wat er op de gebruiksaanwijzing staat, dan doet het wat het belooft. Vanaf mn 20e heb ik zware wallen, nu ben ik 50 plus en ik heb serieus chirurgie overwogen maar met dit middel hoeft het gewoon niet. Ze zijn gewoon weg. Het effect verdwijnt wanneer je je gezicht reinigt dus het is alleen cosmetisch, dat wel. Zeker de moeite waard.

5 dagen geleden gepost

Lotje

Jullie produkt

Help voor geen meter

8 dagen geleden gepost

Kotanova

OTC Medical BV via bol.com

Dit is waardeloos product. Weggegooid geld.

10 dagen geleden gepost

Joren

Remescar donkere kringen en Remescar tegen rimpels

Beide producten zijn slecht, ze drogen op en dan slaan ze wit uit. De eerste keer had ik er geen erg in en toen werd ik er op aangesproken 'joh er zitten allemaal witte vegen op je gezicht' Het is best duur spul en het werkt dus niet en als je niet op let dan loop je voor gek. Niet kopen!!

17 dagen geleden gepost

Mira

Remescar tegen wallen hangende oogleden werkt totaal niet zonde van je geld

Waardeloos

27 dagen geleden gepost

SK

Diverse

Koop niks bij dit bedrijf! Ze reageren niet inhoudelijk op email en je kan ze niet telefonisch bereiken. Ik probeer nu al weken een bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen, maar ze reageren gewoon niet. Daarnaast kreeg ik ook nog eens een pakket van iemand anders, omdat er iets mis ging bij het verzendbedrijf. Zeer klantonvriendelijke gang van zaken en onprofessioneel bedrijf.

3 maanden geleden gepost

Yvonne

Via internet

Ik vindt,het product goed. En helpt inderdaad tegen wallen. Alleen ik heb een gekleurde huid. En ook al gebruik ik maar een puntje van het product. Het slaat elke keer wit uit!Ben benieuwd of andere mensen met een gekleurde huid hier ook last van hebben!?

4 maanden geleden gepost

Dinette

Remescar voor wallen

Werkt niet. waardeloos product. NIET KOPEN. WEGGEGOOID GELD.

4 maanden geleden gepost

Loetje

Instant wrinkle corrector

Duur en resulraatloos product. Maakt niet uit of j3 heel weinig gebruikt, het slaat wit uit.

5 maanden geleden gepost

Reijer

Serum tegen hangende oogleden

Product werkt voor 5 minuten, dus waardeloos

6 maanden geleden gepost

B

Remescar instant corrective skincare

Geen resultaat jammer genoeg wel duur product.

6 maanden geleden gepost

Lilolu

Hangende oogleden creme

Waardeloos product doet absoluut niet wat het belooft , volgens de producent breng je het dan niet goed aan , zo kan ik ook een product verkopen! Gewoon kippeneiwit op je ogen smeren werkt veel beter en is stukken goedkoper. Als zou ik het gratis krijgen de rest van mijn leven dan bedank ik daar alsnog voor! Ben weer in de verkooppraatjes gestonken

6 maanden geleden gepost

Carina

Collageenmasker, rimpelcorrector en wallen en donkere kringen

Remiscar wallen en donkere kringen werkt echt! Ik zie er na gebruik veel frisser uit. Doet echt wat het beloofd!

6 maanden geleden gepost

Hanny Deyl

Crèmes voor hangende oogleden, voor wallen en antirimpel. Nu ook dag en nachtcrème besteld.

Super product, doet wat het belooft!

7 maanden geleden gepost

Lies

Instant wrinkle corrector

Waardeloos er zijn geen woorden voor!

8 maanden geleden gepost

Saskia

Remescar donkere kringen en wallen creme

Bij mijn eerdere review zijn automatisch twee sterren geplaatst, maar ik gaf er slechts 1, omdat minder nou eenmaal niet kan.

8 maanden geleden gepost

Saskia

Remescar donkere kringen en wallen creme

Erg duur en vreemd spul. Helaas meteen twee tubes gekocht, een voor mezelf en een voor mijn dochter, weggegooid geld. Als je het opbrengt, wrijf je allemaal rare korrels over je gezicht, alsof je een papieren zakdoekje hebt meegewassen. Absoluut niet over te spreken, ieniemini tube, waardeloos spul. Nu maar hopen dat ik mijn geld retour krijg...

8 maanden geleden gepost

Martine

Remescar Wallen en donkere kringen

Ik heb Remescar Wallen en donkere kringen geprobeerd nadat ik bij mijn beste vriendin echt het verschil zag. Ben nogal kritisch wanneer het over huidverzorgingsproducten gaat. Heb al zoveel verschillende merken geprobeerd maar dit product doet echt wat het beloofd. Ik heb eerst een beetje zitten sukkelen met het correct aanbrengen, de crème is nl. zeer geconcentreerd dus dit breng je niet aan zoals een gewone dagcrème. Dit lukt me nu aardig en wanneer mensen zeggen dat ik straal, kan mijn geluk niet op!

9 maanden geleden gepost

Lydia

Hangende Oogleden

Ik heb al lang last van hangende oogleden. Een vriendin raadde mij Remescar aan. Ik zag hun crème tegen hangende oogleden en had hem na 1 dag al in huis (snelle service!). Wat een resultaat!!! Mijn blik is echt veel opener. Echte aanrader als je net zoals mij liever geen operatie ondergaat.

9 maanden geleden gepost

Caroline

Remescar Wallen & Donkere Kringen creme

Op maandag besteld en werd dinsdag al geleverd. Na de eerste test tevreden van de anti-wallen creme. Wel gemerkt dat je echt niet te veel mag gebruiken. Een klein drupje per oog is meer dan voldoende.

9 maanden geleden gepost

Amanda

wallen en donkere kringen

Ik ben begonnen met crème voor donkere kringen onder mijn ogen en heb vrij snel daarna ook de crème voor hangende oogleden aangeschaft, het is echt ongelofelijk maar binnen een paar minuten trekken de donkere kringen onder mijn ogen weg net als de hangende oogleden! Ik heb 3 weken geleden de rimpel crème gekocht voor mijn neus lippen plooi, ook dit werk fantastisch 👍🏻 Ik kan Remescar aan iedereen aanraden, echt een top product.

9 maanden geleden gepost

Diana

Instant rimpel corrector

Door te vermageren is mijn huid wat slapper geworden. Ik heb rimpels onder ogen gekregen. Door deze crème te gebruiken, gaan die echt goed weg. Handig dat je het aanbrengt en meteen je rimpels ziet verminderen.

9 maanden geleden gepost

Annemie

Instant rimpel corrector

Voor mij werkt de rimpel crème goed tegen m'n kraaienpootjes. Eerst breng ik wel een hydraterende oogcrème aan en dan pas de instant rimpel corrector. Werkt super!!

9 maanden geleden gepost

Diny

Remiscar bij de drogist

Ik heb diverse keren remiscar geprobeerd, maar dit had helemaal geen uitwerking laat staan vermindering van wallen. Dus geen succes Diny

10 maanden geleden gepost

Ga by

0651199737

De crème voor de wallen helpt echt. Zelfs op de dagen dat ik het niet gebruik(voor elke dag is het wel wat duur)kijken de wallen minder. Topproduct!

11 maanden geleden gepost

Julie

Remescar tegen wallen

Heel tevreden over. Ik was een beetje sceptisch toen ik het aankocht, maar ben positief verrast. Ik gebruik het telkens als ik 's avonds weg ga onder mijn make-up, zo dat ik er extra fris uitzie :) Mijn wallen zijn opvallend beter. Ik kan het enkel aanraden!

12 maanden geleden gepost

Myra

Hangende oogleden en rimpelcreme

Beide producten doen helemaal niets bij mij. Wat doe ik fout??

12 maanden geleden gepost

F.van den Dijkgraaff

Remescar wallen

Heb 20 augustus besteld en betaald maar nog niets ontvangen. Ook geen email gehad.

12 maanden geleden gepost

Els

Wallen en Donkere Kringen

Zeer tevreden van de wallen en donkere kringen creme. Met twee kleine kindjes in huis zie ik er zo goed als permanent vermoeid uit. Via een collega Remescar ontdekt en in het weekend geprobeerd. Ik vond dat mijn wallen echt een pak minder waren. Ik gebruik het niet elke dag, maar wel als ik eens naar een familiefest of soms naar kantoor ga.

12 maanden geleden gepost

C.H.

Remescar hangende oogleden, Remescar All Wrinkle

De Remescar hangende oogleden is prijzig ,maar een ware mega-uitkomst voor mensen met hangende bovenoogleden. Ik gebruik het elke dag, duur, ja, maar je ziet er werkelijk zóveel frisser, jeugdiger en opgewekter mee uit, het werkt ook de hele dag. Mijn enige andere optie was chirurgie, dus ik ben dolblij hiermee!

12 maanden geleden gepost

Linda

Hangende oogleden

Meteen na het inmasseren zag ik het resultaat: mijn oogleden werden direct gelift. Ik liet het mijn dochter zien en die dacht dat ik mijn ogen optrok maar het integendeel was waar. Dit was het resultaat van het serum. Het is een prijzig product maar ik ben heel erg tevreden met wat het doet dus ik blijf het zeker gebruiken. Een cosmetische chirurgische ingreep is voor mij geen optie dus ik houd het hierbij. Top product!

12 maanden geleden gepost

Stefanie

Top product tegen wallen (Remescar Wallen & Donkere Kringen)

Ik ben geschrokken van het resultaat! Deze crème vermindert echt wallen na enkele minuten. Ik kon het eigenlijk niet geloven. Je moet wel goed de instructies lezen want als je te veel van het product gebruikt, kan het wit uitslaan. Ik ben hier echt tevreden mee!! Ik gebruik het niet dagelijks maar wel in het weekend als ik wegga.

1 jaar geleden gepost

Jannie

hangende oogleden

Het voelt raar aan, maar het ergste vind ik nog dat het helemaal niets doet, ik zie geen verschil!!! Sonde van het geld, want het is best duur!!!

1 jaar geleden gepost

Claudia

Vitamine c complex 45% hyaluronic acid

Staat 45 % vitamine c. Op de ingrediëntenlijst staat dit op de 8e plaats? Klopt toch niet?!

1 jaar geleden gepost