Bedrijfs logo van historischekalender.nl

Historischekalender.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Historischekalender.nl
Je wil iets unieks geven voor een verjaardag of gewoon als cadeau aan een persoon die jou lief is en je bent eigenlijk wel door al je ideeen heen. Dankzij Historischekalender.nl heb je daar een nieuwe toevoeging, want je kan namelijk via de website een historische kalender bestellen in de vorm van een oorkonde. Hoe dat verder werkt en wat je precies krijgt vertellen we hieronder, maar het belangrijkste is dat je op deze pagina kan zien of deze webshop betrouwbaar is, hoe de levering is en waarmee je de betaling kan doen. Je kan daarnaast reviews lezen en natuurlijk vragen we je altijd om jouw ervaringen met anderen te delen wanneer je al eens een bestelling hebt geplaatst bij deze unieke webshop. Heb jij dus ervaring met Historische kalenders kopen? Deel deze beoordeling dan hier op deze pagina!

Historischekalender.nl review

Bij Historischekalender.nl kan je een oorkonde kopen voor iemands verjaardag, huwelijksjubileum, arbeidsjubileum met daarbij historische gebeurtenissen en aardigheden op of rondom die datum waarop iemand is geboren, iemand is getrouwd of iemand is begonnen met werken. En dat is toch leuk, want je wordt dan niet alleen verrast met een cadeau, maar ook nog eens met allerlei leuke weetjes waarvan je misschien niet eens wist dat dat op dezelfde of rondom de datum van deze gebeurtenis ook speelde. Kortom, wanneer je een historische kalender in de vorm van een oorkonde wil bestellen als cadeau dan is Historischekalender.nl daar de leukste website voor. Zo kan je vandaag bestellen en krijg je het vaak al binnen enkele werkdagen thuisbezorgd. Zo hoef je niet lang te wachten op je cadeau, maar je kan dit cadeau dan ook meteen laten bezorgen bij de persoon zelf.

Betalen bij Historischekalender.nl

Betalingen voor een oorkonde met een historische kalender kan je uitvoeren via de volgende manier: iDeal, eenmalige incasso of Bancontact (voor Belgie).

Contact opnemen met Historischekalender.nl

De Historische Kalender kan je contacteren voor vragen, opmerkingen of zelfs wensen. Je kan dan ook contact opnemen met de eigenaren via de volgende manieren.

Telefoonnummer: 0229-506685
Email adres: [email protected]

Adres:

De Historische Kalender
Mathé van Stralen
Westerdijk 18
1621 LE  HOORN

Historischekalender.nl reviews en ervaringen

Heb je al iets besteld bij Historischekalender.nl? Dan horen wij graag hoe je de historische kalenders hebt ervaren. Wat vond je van het resultaat? Ben je er tevreden mee of juist niet? Je kunt je review, ervaring of klacht delen met ons. Dankzij jouw review help je toekomstige klanten een goede keuze te maken en ontdekken wij of Historischekalender.nl betrouwbaar is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews