Alamo

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Alamo. Lees de reviews en bezoek de website https://Alamo.nl.

Wat vind je van Alamo?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Alamo

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Alamo Review

Autohuren is een uitkomst, het biedt een extra gemak en geeft een extra vrijheid. Of je nu op vakantie bent in Amerika of Canada en een roadtrip wil ondernemen, of dat je in Nederland van Tilburg naar Groningen wil rijden. Met een auto heb je net dat beetje meer vrijheid om zelf te bepalen hoe je de reis inricht. Alamo is een auto verhuurbedrijf met bijna 2000 verhuur locaties in landen zoals Amerika, Canada, Spanje, Nederland en Frankrijk. Lees op deze pagina alles over de auto's, diensten, reviews van Alamo, zodat jij goed geïnformeerd de juiste auto verhuurder kiest!

Alamo Reviews

Heb jij een auto gehuurd bij Alamo? Laat dan via het review formulier jouw ervaring weten. Denk bijvoorbeeld aan: welke auto heb je kunnen reserveren en hoe is de afwikkeling van de sleuteloverdracht verlopen? Zijn er nog onverwachte kosten gerekend? Dankzij jou review krijgen potentiële klanten een duidelijk beeld over de betrouwbaarheid van Alamo. Ongeacht of jouw review/ ervaring met Alamo goed of slecht was, lezen wij alle reviews.

Voordelen en diensten van Alamo

Ook al ziet de site van Alamo niet super flitsend uit, het werkt prima. Je voert je ophaal en terugbreng locatie in, samen met de vertrek en inlever datum en zij tonen de beschikbare voertuigen. Vervolgens zie je de auto, de kenmerken van de auto en de kosten. Je kunt kiezen om de kosten online te voldoen of ter plaatse in de lokale valuta. De auto's die getoond worden zijn ter indicatie. De auto die je ter plaatse ontvangt is gelijkwaardig.
Kortom, Alamo heeft een groot aanbod van voertuigen voor vrijwel elke locatie die ze aanbieden. De getoonde tarieven zijn inclusief ongelimiteerde kilometers (tenzij anders aangegeven), schadeverzekering, diefstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, lokale belastingen en navigatie systeem.
Tijdens het reserveren van de auto kun je nog kiezen uit diverse opties zoals het afkopen van annuleringskosten, no-risk garantie, babyzitje, kinderstoeltje, satellietradio, etc.

Contact opnemen met Alamo

Voor alle vragen omtrent de huurauto, verhuurlocatie of services kun je contact opnemen met de klantenservice van Alamo. Heb je via een reisorganisatie of vergelijkingssite de auto gereserveerd? Neem dan rechtstreeks contact op die reisorganisatie.
Alamo kun je bereiken op telefoonnummer +31-30-6930136, van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Wil je een mail sturen? Dat kan via [email protected] of [email protected].

Adres gegevens Alamo

Target Travel Services
Bisonspoor 3002 – A701
NL-3605 LT Maarssen

Alamo vouchercode

Op het moment van schrijven zijn er van Alamo.nl geen kortingscodes bekend.

Alamo betaalwijze

Je kunt de huur auto bij Alamo betalen met iDeal of Creditcard. Let op: ook al kun je via iDeal de huurkosten betalen, de hoofdbestuurder moet in het bezit zijn van een creditcard op eigen naam.

Reviews Alamo, wat is jouw ervaring?

Heb jij een auto gehuurd bij Alamo? Wat vond je er van? Wij lezen graag jouw review, ervaring, beoordeling of klacht. Samen helpen wij toekomstige bezoekers een duidelijk beeld te geven over de betrouwbaarheid van Alamo als autoverhuurder.

Waarom kiezen voor Alamo?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over alamo

Is alamo betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over alamo. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is alamo actief?

Dit bedrijf is actief in de sector autodiensten.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Alamo te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor Alamo 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.