Bedrijfs logo van kentekencheck.nl

Kentekencheck.nl

1.57

7 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Kentekencheck.nl
Een auto kopen is altijd een spannend moment en tot dat je de auto betaald en overgeschreven hebt ben je niet de eigenaar. Zodra je de eigenaar bent kun je in de meeste gevallen de aankoop niet meer terugdraaien en ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele mankementen, schade of andere calamiteiten aan het voertuig. Een manier om te voorkomen dat je met een auto blijft zitten waar van alles aan ontbreekt is een kentekencheck te doen. Met een kenteken check controleer je op basis van het kenteken de KM standen, of de auto gestolen is gerapporteerd, schade, eigenaren historie, RDW keuringen en nog tientallen andere punten. Kentekencheck.nl is een bedrijf wat deze kenteken checks uitvoert. Op deze pagina lees je alles over Kentekencheck.nl, zoals mogelijkheden, betaalwijze, contact mogelijkheden, ervaringen en reviews met Kentekencheck.nl.

Waarom je kenteken via hun laten checken?

 • Je ontvangt een uitgebreid en gedetailleerd rapport
 • Het voertuig wordt gecheckt op kilometer stand, gestolen auto, schadebedragen, historie van eigenaren, RDW keuringen en veel meer
 • Je hebt je rapport binnen een paar minuten in je inbox/ mail

Wat is Kentekencheck.nl?

Met meer dan 2 miljoen gebuikers en 20 duizend kentekenchecks per dag is kentekencheck.nl een van de populairste websites om een auto kenteken te controleren.

Kentekencheck betrouwbaar?
Aan de hand van onze analyse, andere signalen die wij hebben gecontroleerd, ons eigen ontvangen rapport, kunnen wij concluderen dat kentekencheck een betrouwbare website is.


Kentekencheck.nl review

Met meer dan 2 miljoen gebruikers, 500 aangesloten autobedrijven doet KentekenCheck mer dan 20 duizend kentekenchecks per dag. 
Als informatiebron over voertuigen doet Kentekencheck.nl het heel goed. Je kunt bij hen terecht voor de volgende informatie
 • RDW keuringen
 • KM standen
 • internet advertenties
 • schademeldingen
 • gestolen voertuig meldingen
 • APK keuringsresultaten
 • voertuig overschrijvingen
 • import auto's
 • politie informatie
 • schadeauto's
Zelf heb ik in het verleden een aantal keer gebruik gemaakt van deze diensten. Ik wilde aan auto kopen en wilde er zeker van zijn dat er geen schade achtergehouden werd. Dankzij de kenteken check kon ik eenvoudig zien of er schademeldingen gedaan waren voor dat voertuig.
Mocht je echt pech hebben dan koop je per ongeluk een gestolen voertuig, deze kunnen op marktplaats aangeboden worden. Via kentekencheck controleer je of het voertuig gestolen is gemeld.

Rapportage

De rapportage die je ontvangt is enorm uitgebreid en staan de volgende onderdelen in: Algemene informatie - dit zijn zaken als merk en kleur Gestolen voertuig - informatie of het voertuig is gestolen Prestaties - vermogen, topsnelheid Maandelijkse kosten - Onderhoud, belasting, brandstof, verzekering APK en historie - APK vervaldatum, afgifte in NL APK Afkeurpunten - resultaten van de APK Motor en milieu - vermogen, verbruik in de stad of snelweg Bandenmaten - informatie over de banden Wegenbelasting - belasting per provincie Schadehistorie - Is er een schademelding in het verleden geweest? Advertentie geschiedenis - advertentiedatum, foto's en vraagprijs Maten en gewicht - lengte, breedte, hoogte van het voertuig Eigenarenhistorie - per wanneer en hoe lang de auto door iemand is geregistreerd Onderstel - informatie over het onderstel Tellerhistorie check - RDW controle kilometerstand, NAP check Waarde rapport - wat is de auto waard? Internetgeschiedenis - heeft deze auto op het internet gestaan? WOK meldingen - status en datum melding Terugroepacties - is er een terugroepactie geweest? Alarmklasse - KIWA register check Overige informatie - Uitvoering, BPM, neurolabel, geluid, tankinhoud etc.Kentekencheck.nl - uitgebreid rapport, schadeverleden, KM standen, WOK meldingen, gestolen voertuigenMet een zeer uitgebreide rapportage ontvang je bij Kentekencheck.nl waar voor je geld. De voorbeeld gratis rapportages die je al krijgt zijn al bijzonder waardevol en bomvol informatie. Wil je het uitgebreidere rapport inzien? Dan betaal je daar tussen de 11.95 euro en 29.95 euro voor.

Voorbeeld rapportage

Ben je benieuwd hoe een kentekencheck rapport eruit ziet? Bekijk dan hier een voorbeeld rapport https://www.kentekencheck.nl/KentekenCheckVoorbeeld.pdf

Kenteken check eigenaar

Met een kenteken check eigenaar achterhaal je hoeveel eigenaren een voertuig heeft gehad. 


Betalen bij Kentekencheck.nl

Je kunt het uitgebreidere kentekenrapport betalen via iDeal of Paypal.

Contact opnemen met Kentekencheck.nl

Heb je een vraag over een ontvangen kentekenrapport of wil je iets weten over de site? Neem dan contact op met Kentekencheck.nl. Je kunt een mail sturen naar email adres [email protected] Telefonisch is men bereikbaar op telefoonnummer 020 369 9860.

Bedrijfsgegevens

Jacobijnerstraat 2, 9712HZ, Groningen


Kentekencheck.nl reviews en ervaringen

Heb je een kentekenrapport besteld via Kentekencheck.nl? Ben je tevreden met het uitgebreidere rapport of juist niet? Laat jouw review, ervaring, beoordeling of juist klacht achter op reviewdesk.nl. Je helpt toekomstige gebruikers om te ontdekken of Kentekencheck.nl een betrouwbare auto kenteken check site is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Stef -

Review

Pagina's vol specificaties, maar afgekort en in het Engels! Waardeloos.

Reul -

R

Review

Slecht. Wel betaald geen rapport ontvangen.

Reul -

Hu

Review

KentekenCheck is Niet betrouwbaar. Betaal hiet niets in een kenteken te checken. U betaalt maar ontvangt géén Rapport.

wbosman -

Review

Ook ik ben er in getrapt.waardeloos.klopt niets van de informatie.

Peter -

Review

Prijs is prima, alleen dat de eerst eigenaar 3497 dagen in bezit heeft, daar klopt niet van tot 2021 heeft deze auto gereden in Amerika. Uitdraai Carfax Jullie informatie klopt gewoon niet en niet alleen van deze auto. Heb afgelopen maand meer als 100,€ besteed aan Kentekencheck en voel me belazerd

Ben -

Review

met een gratis check kreeg ik al voldoende informatie

zaher mokdad -

Review

NIET DOEN niks kopen ik heb een rapport opgevraagd voor 14.95 en kreeg de helft in het engels.. ik heb dit aangegeven maar reactie blijft uit en ze laten niks meer horen