Bedrijfs logo van ducktypen.nl

Ducktypen.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Ducktypen.nl

Ducktypen is een online typecursus die speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Het is een vrolijke en leuke manier om blind te leren typen als een verslaggever van de Duckstadkrant. De cursus maakt gebruik van verschillende games en leeroefeningen om het typen interessant en uitdagend te maken.

Een van de voordelen van blind typen is dat je sneller kunt werken. Met Ducktypen leer je typen met minimaal 120 aanslagen per minuut, wat erg handig kan zijn in de toekomst. Daarnaast verbetert het blind typen ook je taalontwikkeling, omdat je spel- en opstelvaardigheden worden verbeterd. Bovendien helpt het blind typen je om een goede houding aan te nemen, omdat je niet constant naar het toetsenbord kijkt. Dit is beter voor je rug en algemene gezondheid. Tot slot houd je ook nog tijd over, omdat je sneller klaar bent met je huiswerk en meer tijd hebt voor ontspanning.

De cursus van Ducktypen is volledig online, wat betekent dat je overal en altijd kunt spelen. Je hebt een jaar de tijd om de cursus succesvol af te ronden. Als je de cursus haalt, ontvang je een eigen typediploma als beloning voor je harde werk.

De cursus is educatief en leuk tegelijkertijd. Je werkt mee als verslaggever van de Duckstadkrant en speelt verschillende games die worden afgewisseld met leeroefeningen. Dit zorgt ervoor dat de cursus interessant blijft tot het einde. Veel ouders zijn tevreden met de cursus en vinden het een goede aanschaf. Het motiveert kinderen om te oefenen en tegelijkertijd leren ze typen.

Ducktypen biedt regelmatig aanbiedingen aan, waarbij je korting kunt krijgen op de typecursus. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 27%. Het is dus de moeite waard om deze aanbiedingen in de gaten te houden.

Als je meer wilt weten over Ducktypen, kun je een gratis proefles volgen om te kijken of de cursus iets voor jou is. Daarna kun je de cursus bestellen en direct beginnen met typen. Ducktypen is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke website die je helpt om op een leuke manier blind te leren typen.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews