Bedrijfs logo van autovendi.nl

Autovendi.nl

1.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Autovendi.nl
Toe aan een nieuwe auto en wil je eerst je oude auto online verkopen? Dat kan ook via AutoVendi.
Op deze pagina lees je wat je moet weten voor je je volgende auto via AutoVendi koopt. Via hun site meldt je je aan door middel van het invoeren van je kenteken. Na het aanmelden zit je nergens aan vast. Na je aanmelding ontvang je gratis en vrijblijvend een bod. Meer dan 2000 dealers zijn aangesloten bij AutoVendi, die een bod kunnen doen op jouw auto. Het ontvangen bod is 5 dagen geldig en binnen deze tijd kun je nadenken of je het bod accepteert of af wijst. Twijfel je of je jouw auto kan aanmelden? Elke auto kan worden aangemeld! Ongeacht het type, bouwjaar of staat. Natuurlijk hangt het hoogte van het bod af van de staat, bouwjaar en staat van de auto.

Autovendi review

Heb jij al eens je auto verkocht via Autovendi? Hoe is dit bevallen? Zou je andere aanraden om het zelfde te doen of juist niet? Laat jouw review, ervaring of klacht over Autovendi achter.
Is het verkoop proces hetzelfde verlopen als vooraf beschreven op hun website? Waren er achteraf onduidelijkheden of problemen? Door het delen van jouw review help je andere klanten die er over nadenken om hun auto te verkopen. Samen komen wij er zo achter of het slim is om je auto via Autovendi te verkopen.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Kamran Mohammad Heeft een aankoop gedaan op

Review

Telefonische contact gehad over verkoop van mijn auto. Koper kon pas na 2 weken ophalen. Aangegeven als ik intussen een hoger bedrag krijgt wat dan. Niet duidelijk antwoord. Vervolgens heel opdringerig om tot een akkoord te komen. Ook niet uitgelegd als er geen verkoop plaats vind ondanks akkoord dat er kosten aan verbonden zijn. Uiteindelijk als nog besloten om niet te verkopen krijg je mooi een rekening van 750 euro. Als zzp is het al lastig deze tijd en dan verdienen zij op zo een manier. Advies: liever niets verkopen via hun want zij zijn niet duidelijk over hun verdien model. Er zijn andere aanbieders die veel transparant zijn vwb hun manier van werken. Heel opdringerig en achteraf hun kosten berekenen omdat jij dacht akkoord te hebben onder voorbehoud gezien de koper pas over 2 weken kon ook op hun site geven ze niet aan vwb hun verdient model staat letterlijk het volgende:AutoVendi.nl heeft een landelijk netwerk van koopkrachtige partijen. Zij betalen AutoVendi.nl om auto's te kunnen kopen. Op die manier kunnen we voor jou kosteloos houden. Beetje opgelicht door hun.