Bedrijfs logo van ikrij.nl

Ikrij.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Ikrij.nl
Ben je op zoek naar een aanbieder van private lease? Lees op deze pagina alles wat je wil weten over de private lease aanbieder ikRij.nl. Ontdek of het een goede en betrouwbare aanbieder van private lease is.

Maar wat is private lease?

Waar het vroeger gebruikelijk was om een auto te kopen is het tegenwoordig veel normaler om een auto te leasen. Je hebt als het ware een abonnement waar je een vast bedrag per maand betaald om de auto te mogen rijden, de auto is niet van jou maar van de lease maatschappij.
ikRij.nl streeft er naar om private lease aan te bieden zonder gedoe. Alle administratie wordt uit je handen genomen en jij hoeft alleen maar de auto te wassen en te tanken. Al het andere is voor je geregeld.

Wat is het aanbod van ikRij.nl?

Het aanbod van private lease auto's van ikRij bestaat uit nieuwe auto's die je tegen een vast scherp maandtarief particulier kunt leasen. Het grote voordeel van leasen is dat je op voorhand niet een groot bedrag hoeft te hebben. In tegenstelling tot het kopen van een auto waar je op voorhand al vele duizenden euro's moet neerleggen. Ben je al in het bezit van een nieuwe auto? Deze kun je bij ikRij.nl inruilen.

Wat zijn de voordelen van private leasen?

Het grote voordeel van private lease is dat je in een nieuwe auto rijdt zonder dat je deze hoeft te kopen. Je hebt dus geen spaargeld nodig om een grote investering te doen om in een nieuwe auto te rijden. Als je een vast inkomen hebt kun je makkelijk zonder grote investering in een nieuwe auto rijden.
Verder hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, verzekeringen, reparaties en dergelijke. Dit is allemaal opgenomen in het vaste maandbedrag wat je per maand betaald.
Omdat je een vast maandbedrag vooraf afspreekt, weet je precies wat je per maand kwijt bent aan je auto. Je hoeft geen rekening te houden met onverwachte kosten!

Nadelen private lease

Buiten de vele voordelen wat private lease biedt kent het ook enkele nadelen.
Zo moet je vooraf het jaarkilometrage vastleggen. Je moet dus goed inschatten hoeveel kilometers je per jaar denkt te rijden. Rijd je meer dan je schatting? Dan betaal je extra kosten. Private lease is prijzig wanneer je de auto weinig of minder gaat gebruiken. Het maandbedrag moet je blijven betalen ook al ben je minder kilometers gaan rijden.
Wil je van je private lease contract af? Dan moet je je contract afkopen.

ikRij.nl review

De belangrijkste voordelen van ikRij.nl zijn de vaste en transparante maandtarieven. Je hoeft geen grote investering vooraf te doen om een mooie nieuwe auto te kunnen rijden. Heb je een huidige auto? Deze kan door ikRij gekocht worden!
Kortom, auto leasen zonder gedoe? Kies dan Ikrij.nl!

Contact opnemen met ikRij.nl

Je kunt op werkdagen telefonisch contact opnemen met ikRij op telefoonnummer 070 342 92 20. De klantenservice is bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur. Stuur je liever een mail? Dat kan ook! Vul het online contact formulier in op hun site.

ikRij.nl reviews, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij een private lease contract afgesloten bij IkRij.nl? Hoe is dat bevallen? Ben je tevreden met de auto? Zou je het anderen aanraden? Laat jouw review, ervaring of eventueel klacht achter en help andere klanten. Samen ontdekken wij of IkRij betrouwbare partij voor private lease is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews