Bedrijfs logo van maja koi

Maja koi

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Maja koi

MaJa Koi is een online winkel die gespecialiseerd is in producten voor vijveraanleg, filters, pompen, beluchting, PVC, vijverdecoratie, verzorging en voer, tuin, zwembad en aquarium. Ze bieden een breed scala aan producten van verschillende merken, waaronder AquaForte, Aquaking, AstralPool, Colombo, Effast, Interline, SuperFish, Ubbink, Velda (vt) en Xclear.

Bij MaJa Koi vind je alles wat je nodig hebt voor het aanleggen en onderhouden van een vijver. Ze hebben een ruime selectie filters, waaronder beadfilters, complete sets, drukfilters, eiwitafschuimers, kamerfilters, plantenfilters, trommelfilters, voorfilters en trickle filters. Daarnaast bieden ze ook verwarmingsopties zoals heaters en UV-units en lampen. Ook hebben ze een uitgebreid assortiment aan pompen, beluchtingssystemen en PVC-producten voor vijveraanleg.

Naast vijverproducten biedt MaJa Koi ook een assortiment aan verzorgings- en voedingsproducten voor vissen. Ze hebben verschillende soorten voer, voerautomaten en medicatie om je vissen gezond te houden. Daarnaast bieden ze ook producten voor vijveronderhoud, zoals algenbestrijding, bacteriƫn, testsets en waterzuigers. Ook hebben ze diverse koisokken en netten voor het vangen en inspecteren van vissen.

Voor de tuin biedt MaJa Koi diverse producten zoals tuinslangen, haspels, watermeters, watertimers, handsproeiers en borstels. Ze hebben ook druppelslangen en tyleenslangen voor irrigatiedoeleinden. Daarnaast bieden ze ook zwembadproducten, zoals filters, verwarmingsopties, watervallen, verlichting, reinigingsapparatuur en accessoires.

MaJa Koi heeft ook een assortiment aan producten voor aquariumliefhebbers. Ze bieden voederautomaten, pompen, verlichting en verschillende soorten filterschuim en filters van bekende merken zoals Hozelock, Oase, Eheim, Juwel, Fluval, Dennerle, JBL, Aquatlantis, Hydor, Aquael, Tetra, NEWA, Amtra en Dupla.

De klantenservice van MaJa Koi is beschikbaar in het Nederlands en ze accepteren betalingen in euro's. Ze bieden ook een outlet- en salesectie met maandelijkse aanbiedingen. Het is een handige webshop voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten voor vijvers, zwembaden, tuinen en aquariums.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews